Til sesongen 1934/35Til sesongen 1936/37

Sesongen 1935/36:
Heming     4-0 Liga
Strømsgodset 26-26 Hurtigcup
Skiold     1-0 Hurtigcup finale
Mjøndalen   2-5 Liga
Frigg     3-0 Liga
Trygg     1-0 Liga
Fagerborg   3-0 Liga
Mjøndalen   7-4 Pr-kamp på Brandbu

Juniorlaget, Norgesmestere fra 1936, fra venstre: Lorang Corneliussen, Herbert Schultze, Finn Flater, Tore Aass, Gunnar Gulbrandsen, Einar Rinker, Martin Olsen, Einar Kristiansen, Egil Nilsen, Knut Anker Andersen og Knut Norstad.

Tilbake til hovedsiden

Sesongen ga oss dessverre ikke en fornyelse av mesterskapet fra 1935, idet vi tapte den avgjørende kampen om avdelingsmesterskapet mot Mjøndalen på dårlig bane og i et ufyselig vær. Forvinteren med mildvær og mye snø ga dårlige forhold, og dette gjorde sitt til at laget ikke fikk den nødvendige treningen.

I ligaen møtte vi først Heming på Marienlyst, og selv om vi vant kampen, viste det seg tydelig at formen ikke var god. Kretsen hadde innbudt til julecup 2. juledag. Vi trakk Strømsgodset i første kamp. Den endte uavgjort 0–0, og med 26 poeng til hvert lag. Strømsgodset trakk seg fra omkamp, og vi stilte opp i finalen hvor vi slo Skiold 1–0.

29. desember kom så kampen mot Mjøndalen, under svært dårlige isforhold. Det hadde tidligere vist seg at gutta trengte god is for å spille godt, og de tapte da også 2–5. De tre neste ligakampene ga seire over Frigg, Trygg og Fagerborg.

Sammen med Mjøndalen fikk vi en innbydelse til å spille propagandakamp på Brandbu. Gutta stablet seg inn i en lastebil sammen med Mjøndalen, og da det på Brandbu var finfin is og 10 kuldegrader, øynet gutta her en sjanse til revansje. Kampen ble meget god fra begge sider, og gutta spilte med humør og gnist. Resultatet ble en kjærkommen seier 7–4 for Drafn.

Jamen Wilhelmsen spilte senterhalf på landslaget i Örebro, og ble da betegnet som banens beste spiller. Som reserve var Ove Nyhus og Sigurd Simonsen uttatt.

B-laget spilte fem kamper i løpet av sesongen, men tapte den avgjørende kampen om kretsmesterskapet for Skiold.


15 december: Säsongspremiär med bandyderby på Kanalplan