Til sesongen 1920/21Til sesongen 1922/23

Sesongen 1921/22:


A-lagets kamper:
Drafn-Trygg    2-10  Drafn-Ready 1-11
Drafn-Hasle   13-2  Drafn-Skiold 7-2
Drafn-Drammens BK 8-2  Drafn-Trygg 0-9
Drafn-Hasle   10-4 1. runde NM
Drafn-Trygg    2-6 Semifinale NM
Drafn-Ørn    14-0  Drafn-Ørn  7-1

B-lag:
Drafn-Trygg    3-4  Drafn-Lyn  8-6
Drafn-Frigg    7-2  Drafn-Ready 11-1
Tilbake til hovedsiden

Dette andre «hockeyår» skal vi først gjøre rede for forholdene for treningen med videre. Ishockeyutvalget skrev følgende om dette:

Allerede i oktober og november begynte treningen på tjernene rundt omkring byen. 19. november reiste ca. 20 mann i lastebil til Konnerud, og her gikk treningen med liv og lyst på den gode is. Første treningsdag på Marienlyst var den 1ste desember, og fremmøtet av A- og juniorspillere var meget bra. Vår første kamp spiltes 3/12 mot Trygg. Vårt lag leverte tross minimal trening godt spill. Trygg seiret 10–2. Drafns lag var: Hans Olsen, Olaf Saure, M. Mortensen, Martin Johansen, Josef Wahlin og Kjell Nielsen. Dommer var Sigurd Knudsen. Vel 200 tilskuere overvar kampen.

Vi spilte senere mot Readys beste lag og tapte stort, mens vi til gjengjeld laget «målkalas» mot Hasle/Aker. Det fulgte senere pene seire over Drammens Ballklubb og Skiold i treningskamper, derimot ble vi slått stort av Trygg enda en gang. Første runde i NM var mot Hasle i Oslo. Laget var komplett med Wahlin på plass, og vi vant 10–4. Men vårt håp om å nå frem til finalen brast dessverre også dette året, da vi tapte for Trygg i semifinalen 2–6. Det var forresten en del forandringer på laget, som neppe var til det bedre. Mortensen var utbyttet med Wilhelmsen, og Hågensen var satt inn for Johansen. Laget skuffet meget.

På grunn av isforholdene lyktes det ikke å få avviklet pokalkamper mot Ørn. Også andre arrangementer strandet. B-laget og spesielt juniorlaget hadde en god sesong.

Drafn var påny overdratt arrangementet av finalen og forbundstinget, som ble utmerket avviklet, men et stort travløp som ble holdt samme dag, ødela meget.