Til sesongen 2004/05Til sesongen 2006/07

Sesongen 2005/06:

Seriekamper:    H   B
Ullevål      4-10 5-7  4-5
Solberg      3-6  7-7  8-6
Stabæk      3-6  3-2  2-7
Mjøndalen     2-9  7-4  3-11
Sarpsborg     5-7  5-4  5-4
Ready       9-4 11-5  6-3
Øvrevoll/Hosle  5-4  6-3  9-3

Elitedivisjon

1 Stabæk     21 17 1 3 146- 54 35
2 Ullevål    21 15 3 3 117- 69 33
3 Mjøndalen   21 14 2 5 141- 77 30
4 Drammen    21 12 1 8 118-119 25
5 Sarpsborg   21 8 2 11 80- 86 18
6 Solberg    21 7 2 12 95-121 16
7 Ready     21 4 0 17 72-151  8
8 Øvrevoll/Hosle 21 1 1 19 48-142  3

Semifinale
Stabæk-Drammen 15-6
Drammen-Stabæk 4-7
Stabæk-Drammen 6-4


Guttelaget 2006.
Mangeårig skøytesliper, Vidar Karlberg.


Tilbake til hovedsiden


Bak: Terje Thorstensen, Per Olaf Stampe, Andrei Mariachine, Kjetil Holestøl Olsen Mats Strand, Andreas Askheim, Jan Magnus Olaisen, Rolf Erik Borge, Ola Wang, Håkon Munch Kristoffersen, Øystein Thorkildsen, André Andersen, Rolv Tafjord, Jan Henning Askheim Foran: Ole Christian Wølner, Mats Eriksson, Stian Paulsen, Preben N. Nilsen, Jørgen Styrmoe

Drammen Bandy har pr 7. mai 2006, 196 registrerte medlemmer. Med Sportskafeen og Marienlyst som ramme, ble også denne sesongens hjemmekamper gjennomført på en prikkfri måte. Det være seg A-lags kamper som rekrutt-, junior-, gutte- og oldboys-kamper. Samtlige lag som besøkte oss skrøt uhemmet av så vel isens suverene kvalitet, garderobe og kiosk fasiliteter og selve arrangementet med speakerbu og høyttaler- og resultatservice. Velviljen alle legger for dagen i å ta i et tak, det enten være seg som kioskvakt, jobb i slipebua eller kjøring til kamper, står det respekt av.

Lagenes innsats:
A-laget: Vi greide vårt store mål, sluttspill. Fjerdeplassen ble vår, og målet er å gjenta denne bedriften i årene fremover. Så vel laget som støtteapparatet har all ære av sin innsats i denne sesongen. Spesielt artig er det jo å tukte de etablerte lagene på Marienlyst. Det at to av våre spillere ble nominert i landslagstroppen, viser at vi er på rett vei.

Juniorlaget: Bronse i NM og tredjeplass i serien. Kjempejobb av alle involverte, og igjen er det juniorspillere som greier å etablere seg på A-laget.

Guttelag: Drammen 1 kom til bronsefinalen, og tapte knepent Kommende sesong er allerede under forberedelse, og våre samarbeidsklubber støtter lojalt opp om disse felles guttelagene, og de har kompetente ledere og faglig dyktige bandyfedre med seg. Også neste sesong blir det 2 lag fra Drammen Bandy.

Andre lag: Rekruttlaget gjorde jobben sin og rykket opp. En herlig gjeng med ivrige bandyfrelste gutter. Vi gleder oss til å se dere en divisjon høyere neste sesong. Old boys-laget, som tidvis spilte stor bandy med godt voksne «gutter», nådde ikke finalen i år heller, men vi var i toppen hele tiden. Det viktigste her er å ha det gøy. Vil også berømme Old Boys-laget for den ressurs de er for klubben når vi trenger noen til å ta i et tak.

Arrangement/kiosk: Superlativene fortsetter å strømme inn for måten vi arrangement bandykamper på. Igjen må vi berømme våre to «icemen» (Tore og Bjarne), som får blaserte svenske landslagsspillere til å utrope Marienlyst som den beste isflaten de har spilt på Vi er fortsatt alle «kiosksliterne» stor takk skyldig, og at lasset blir vesentlig trukket av noen få familier, gjør deres innsats så vel grandios som ubetalelig. Nevnes må også et kjempeflott arrangement sammen med Skiold på Torgisen før sesongen, da isen sviktet på Marienlyst. Alt det positive ved Drammen Bandy ble fremvist i byens storstue en lørdag i november, og ble behørig godt mottatt av publikum. Dessuten gjennomførte kioskdamer og -gutter, samt Per Ivar og Rune, igjen en veldrevet Drammen Bandy Junior Cup i romjulen på Marienlyst. Viktige arrangementer for synligheten av Drammen Bandy.

NM- og VM-arrangement
Vi hadde U19 VM i år og NM som i fjor. Suksessen ble fulgt opp, og rent arrangementsmessig var vi enda bedre. Mye takket være de erfaringer vi gjorde i fjor. Vi var nok litt for få medlemmer i arrangementsstaben, slik at det ble vel mye aktivitet på for få funksjonærer. Publikum merket ikke noe til dette, men vi drev nok rovdrift på en del folk. Ord som «beste VM noensinne», og «NM burde legges permanent til Marienlyst og Drammen Bandy», ble igjen trukket frem av så vel aktører, som ledere og tilskuere.

DB hjemmesider www.drammenbandy.com:
Vi har fortsatt Norges beste hjemmeside i bandymiljøet. Layout, lesbarhet, linker, bilder og bildebruk er topp. Dessuten oppdatert med det meste daglig.
Vi har pr 7. mai 2006, hele 305.310 treff, og det siden 29. august 2001.

Sportskafeen
Ærverdige Sportskafeen rives til sommeren, men vi har hatt en flott sesong innenfor disse vegger. Spiller- og lagledermøter, musikalske klubbkvelder, møljelag og festligheter, samt enkelte «utlån» til andre. Det jobbes med å finne en erstatter i nær tilknyting til Marienlyst.

Representasjoner
Vi er meget stolte av våre aktive som har representert klubben på diverse landslag, og de vil bli behørig omtalt i lagenes beretninger.
Rune Jahnsen, som dømte igjen i A-VM, og sin 3. VM-finale, er fortsatt leder i Bandydommernes Forening, samt med i dommerkomiteen i Buskerud Bandykrets.
Rolf Hæhre og Kjell Borgersen har vært DBs menn i NBFs seksjonsstyre.
Kjell Norman Nilsen har sittet i valgstyret i NBF og som leder av Buskerud Bandykrets
Kjell Borgersen i serie- og dommerkomiteen i NBF.
Rolf Hæhre er formann i landslagskomiteen.
Jan Henning Askheim materialforvalter U 17
Lars Tore Borge lagleder U 19

Uttak landslag senior: Jan Magnus Olaisen og Øystein Thorkildsen Uttak landslag junior: Rolf Erik Borge, Mats Strand og Kjetil KortnesØkonomi:
NM- og VM-arrangementet, sammen med kioskdriften, har igjen skaffet oss gode inntekter, sammen med gode sponsorer holdes skuta godt flytende. Denne dugnadsinnsatsen er fortsatt meget lønnsom. Men vi kan ikke hvile på våre laurbær, det er fortsatt store utfordringer på sponsorsiden som ligger foran oss. Nytt draktsett og stadionreklame står på agendaen. Økonomigruppa leverte nok en formidabel innsats mht. reklame- og sponsorinntekter inn til klubben. Vårt utmerkede program, ved

Asbjørn Nordem Karlberg og Gerd Marit Skjærvik leverte også varene, og har lagt et godt grunnlag for videre arbeid i samme spor.

Avslutningsfesten i Sportskafeen
45 feststemte mennesker opplevde en trivelig kveld med uhøytidlige taler, sang og underholding av våre venner Rune og Arvid.