Til sesongen 2003/04Til sesongen 2005/06

Sesongen 2004/05:

Sarpsborg-Drammen   10-0  Drammen-Mjøndalen    2-6
Ready-Drammen      4-5  Drammen-Ullevål     4-4
Mjøndalen-Drammen    6-5  Stabæk-Drammen     13-2
Drammen-Solberg     8-13  Øvrevoll/Hosle-Drammen 3-5
Ullevål-Drammen     5-7  Drammen-Ready     14-0
Drammen-Sarpsborg    4-8  Sarpsborg-Drammen    4-2
Drammen-Mjøndalen    5-9  Drammen-Stabæk     5-4
Solberg-Drammen    10-4  Drammen-Øvrevoll/Hosle 3-3
Stabæk-Drammen     10-4  Solberg-Drammen     8-4
Drammen-Øvrevoll/Hosle 2-6  Drammen-Ullevål     2-4
Ready-Drammen      3-8
Elitedivisjon
1 Mjøndalen   21 18 1 2 160- 67 37
2 Stabæk     21 17 0 4 176- 60 34
3 Solberg    21 16 0 5 142- 97 32 
4 Ullevål    21 9 1 11 110-117 19
5 Sarpsborg   21 9 1 11  97-115 19
6 Drammen    21 6 2 13  95-133 14
7 Øvrevoll/Hosle 21 2 3 16  68-158  7
8 Ready     21 3 0 18  60-161  6


Tilbake til hovedsiden


M


M

Drammen Bandy har 173 medlemmer.
Vår tredje sesong på Marienlyst Kunstis er over, og vi lå an til nedrykk etter endt seriespill. Men et tingvedtak etter sesongens slutt, reddet eliteserieplassen vår. Eliteserien ble utvidet med 2 lag, og dermed var vi igjen medlem av det gode selskap.
DBs medlemmer og supportere har lykkes i å skape et flott miljø på Marienlyst, og lagd en fantastisk ramme rundt så vel eliteseriekamper, som i de aldersbestemte klasser. Enestående er det å se den velvilje alle legger for dagen i å ta i et tak, det enten være seg som kioskvakt, jobb i slipebua eller bygging av tribuner.
Lagenes innsats:
A-laget:
Vi forvaltet vårt pund godt, og endte på 6.-plass, dog var ikke avstanden opp til kvalifiseringsplass avskrekkende stor. Det er potensiale i laget, og så vel støtteapparatet som de aktive har all ære av sin innsats så vel i denne sesongen, som forberedelse til den neste.
Juniorlaget:
Vi kan bare gratulere med sølv i NM og førsteplass i serien. Igjen en kjempejobb av så vel lagledelse som spillere. Ekstra moro er det å se alle de juniorspillerne som lykkes så godt på A-laget
Guttelag:
Igjen greide vi å stille med 2 guttelag, og selv om vi ikke kom til NM-finale dette året, gror det godt blant våre yngre spillere, og jeg vil berømme foreldrene rundt dette laget som riktig har gjort seg bemerket på en positiv møte i så vel dugnader som aktiviteter rundt laget. Dette lover godt for DBs fremtid.
I skrivende stund ser det ut som vi også kommende sesong kan stille med 2 lag, med mange kompetente ledere og faglig dyktige bandyfedre i støtteapparatet.
Andre lag:
Vi stilte også et rekruttlag og et Old Boys-lag, som tidvis spilte stor bandy med godt voksne «gutter». Vi nådde ikke finalen i år heller, men vi var i toppen hele tiden. Det viktigste her er å ha det gøy. Vil også berømme oldboys laget for den ressurs de er for klubben når vi trenger noen til å ta i et skippertak. Vi regner med dere også kommende sesong.

Arrangement/kiosk:
Sjelden har vel en bandyklubb fått så mye skryt for sitt arrangement av bandykamper, som det DB har fått i år. Rammen rundt de aller fleste kamper med speakerbua som funker, høytaleranlegg, garderober og en isflate mange kan drømme om (Takk, Tore og Bjarne!), har DB et hjemmeanlegg og en arrangementstab ingen klubb i Norge har maken til.
Kiosktjenesten har vært enorm, ikke bare når vi har kamper, men våre trofaste damer (og noen herrer), har betjent lukene vær bidige skapte kveld. Vi er alle kiosksliterne en stor takk skyldig.

NM- og VM-arrangement
Når vi fikk mye skryt for våre vanlige arrangementer, er det ikke måte på til ovasjoner som ble oss til del for disse to arrangementene. Ord som «beste VM noensinne», og «NM burde legges permanent til Marienlyst og Drammen Bandy», ble ytret av så vel spillere som ledere og tilskuere. Dette var et knallarrangement, og det takket være alle medlemmene i DB. Uten deres fantastiske stå på innsats og velvilje hadde det ikke vært mulig. Det må være alle idretts styrers drøm å ha et slikt mannskap til rådighet. Forbundet belønnet oss med tilsvarende arrangement i 2006, bare det at vi rykket en klasse opp til U19-VM. Med den gjengen som nå er trimmet fra forrige gang, skal vi overgå oss selv i 2006.

DB hjemmesider:
I år som i fjor: Vi har i DB Norges beste hjemmeside i bandymiljøet. Layout, lesbarhet, linker, bilder og bildebruk er topp. Dessuten oppdatert med det meste daglig. Det anbefales å legge hjemmesiden vår inn på første linje i «Favoritter».

Sportskafeen
Vi har leid gamle ærverdige Sportskafeen av kommunen for 2 år. Det er opp til oss selv hvordan vi forvalter denne, men kjenner jeg våre medlemmer rett, vil dette bli et samlingssted for alle i tiden som kommer.
Representasjoner
Vi er meget stolte av våre aktive som har representert klubben på diverse landslag, og de vil bli behørig omtalt i egen beretning.
Vi skal heller ikke glemme vår utmerkede dommer Rune Jahnsen, som dømte i A-VM. Dette er også en stor idrettsprestasjon. Dessuten er han leder i Bandydommernes forening. Rolf Hæhre og Kjell Borgersen har vært DBs menn i NBFs seksjonsstyre. Kjell Norman Nilsen har sittet i valgstyret i NBF og som leder av Buskerud Bandykrets. Kjell Borgersen i serie- og dommerkomiteen i NBF. Rolf Hæhre er formann i landslagskomiteen. Jan Henning Askheim, materialforvalter U 19. Lars Tore Borge lagleder U 18.