Til sesongen 1943/44Til sesongen 1945/46

Sesongen 1944/45:
A-lagets kamper:
Laget spilte ingen offisielle kamper
Tilbake til hovedsiden

I 1945 ble det satt opp en stor serie. Det var atter Oslo, Aker og Drammen som sto bak. Etter å ha slitt til langt på natt med banen, vant vi første runde mot Strømsgodset med 4–0. Ellers slo Skiold Strong med 5–1, men ble i neste omgang slått ut av Akersmesteren Stabæk med 0–1. Frigg var finaleklar i Oslo, og da vi hadde hatt walk over i andre runde, stilte vi opp mot Stabæk i semifinalen. Stabæk hadde langt bedre kamptrening, men allikevel ledet vi med 1–0 til det bare var syv minutter igjen, og det var en klosset oppdekning som var skyld i utligningen. I ekstraomgangene var Stabæk sterkest, og det endelige resultatet ble 1–3. I finalen slo de Frigg 2–1.

Vi hadde vanskeligheter med laget da Martin Olsen var i England, Asbjørn Haugan i Tyskland, Knut Herstad i dekning og Hans Kleven syk. Laget vårt var Einar Rinker, Hans Fredriksen, Karsten Corneliussen, Odd Eriksen, David Eriksen, Walter Felix Løvli, Alf Johansen, Cato Helgerud, Thorleif Sagen, Thor Aass og Lorang Corneliussen. Vi har altså her nevnt noen av dem som tok del i Drafns bandy i krigsårene, men uten forkleinelse for de andre kan en vel si at Hans Fredriksen var en samlende skikkelse.

Selv om Drafns krigsbandy ikke ruver i statistikken, hadde den allikevel sin store misjon ved å holde de aktive sammensveiset i den kameratskapets ånd som alltid har særpreget Drafns bandy.