Drafngutt på frimerke i
Drafngutts frimerkesamling

Ivar Iversen er ekte Drafngutt, og var i sin ungdom en svært lovende bandyspiller. Han var yngre bror av vår nifaldige norgesmester Rolf, men valgte selv å spille på et lavere nivå i Bragerøens Ballklubb. Likevel kom han tilbake og fikk med seg en rekke kamper vå vårt eminente B-lag på 60-tallet, noe det gamle svarthvittbildet bekrefter.

Ivar var og er en ivrig frimerkesamler, og stor var stoltheten da han sikret seg ikke bare ett, men flere eksemplarer av et frimerke med klubbkamerat Thorleif Haug. Vi skal ikke repetere Hauer`ns meritter her, men bare nevne at Thorleif Haug er en kar alle Drafngutter er stolte av.

Og selv om Ivar neppe har møtt skikongen, henger det Drafn-historie i luften der Ivar ferdes. De beste vennene er jo Drafn-karer, så det er ikke fritt for at det snakkes svinereimer, knytteballer, stålis, skismøring, lærballer og skruknotter når kompisene samles.


Ivar Iversen skimtes i bakre rekke som kretsmester i B-klassen i 1966.

Tilbake til hovedsiden
Ivar Iversen studerer sin frimerkesamling. Heri finner man frimerkene med Thorleif Haug, skikongen og klubbkompisen, den flerfaldige olympiamesteren fra Årkvisla.