Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

POSITIV TREND MOT STEINBERG!

Det var en positiv trend i Drafn-laget, da Steinberg gjestet Marienlyst kunstgress mandag kveld. Det endte 1-1 (0-1), etter at Drafn gjorde en god 2. omgang.

Haris Buric (Even Røgeberg 15 min)
Mats Bergstrøm (Preddy Pusparaja 65 min)
Even Røgeberg (Kutlu Bulut 35 min)
Jounes Tooth
Alexander R Olsen
Niocolaj Njie

Tilbake til hovedsiden

1. omgang ble en svært rar omgang, da ballen på begge lag skiftet eier veldig raskt, og det ble veldig sporadiske angrep som ofte ble brutt.

Steinberg litt bedre, og scoret på dødball etter 14 minutter, hvor Drafn var helt ute av markeing inne i feltet.

Når vilje til å presse høyere var tilstede, ble det noen kontringer, men ikke veldig god omgang fra de grønne sin side.

2. omgang skulle bli en mye bedre affære fra Drafn, da vi virkelig tok tak i presset oppe i banen, gjorde noen plassbytter, og Drafn styrte omgangen stort sett hele tiden.

Utligningen kom etter en times spill, hvor Alexander R Olasen vender opp på 25 meter, og med innside vrist fyker den ballen oppe i vinkelen. Fortjent 1-1.

Etter dette var det vilje i laget, sto høyt og fikk til mange flotte angrep, hvor vi utfordret både sentralt,¨på kant, og inn i bakrommet, slik at vi fikk motbevegelser.

Dette gjorde at vi skapte noen flotte målsjanser, men det ville seg ikke helt foran mål.

5-2 i målsjanser, og 10-3 til Drafn i cornere viser noe av kampbildet.

Det ender 1-1. 1 poeng!

Trenden var god, og stemningen i garderoben etter natchen, var at vi viste lagmoral innad, og da kan dette plutselig gå Drafn sin vei fremover...