Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

DEN NESTE OPPGAVEN ER DEN VIKTIGSTE!
Den neste oppgaven er den viktigste er er livsmotto som er blitt brukt av mange, også Ståle B. Det får være en motivasjon i motgang, som Drafn har nå, etter borte-tapet mot Steinberg 4-1 (0-1), mandag kveld.

Haris Buric
Henning Thomessen (Fredrik Pedersen 30 min)
Tom Erik Holdt (Even Røgeberg 55 min)
Jhon Agustin
Mats Bergstrøm (Preddy Pusparaja 20 min)
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

1 omgang var årsbeste, da strukturen satt defensivt, balansen mellom opp på toppledd, og vendinger ut på kant offensivt, var av godt Drafn-merke, og laget ledet helt fortjent til pause. Ledelsen burde vært større.

24 minutter, da Bongana Monga satte fart etter fint gjennomspill, kom alene med keeper, satte ballen rett på, men Jhon Agustin hadde kommet i ettertrykk, og satte returen i åpent mål til 0–1.

Bongana var skrått alene med keeper en gang til, men skjøt litt svakt, etter nok et flott angrep med flere spillere i angrep.

Bongana spilte Even Røgeberg helt blank igjennom, men Even skjøt denne gang høyt over. Klar mulighet.

Steinberg var ikke farlige i 1. omgang, og omgangen ebbet ut med kun 0–1.

Trykk og forståelse av at man må ta seg ut i 90 minutter for å vinne fotballkamper, den må alltid ligge i bunnen. Drafn kom ut på banen i 2. omgang og hang ikke med. Hvor var strukturen og trykket defensivt, som var der i hele 1. omgang? Hvor var evnen til å variere offensivt spill? Nå gikk det altfor sakte, og vi skulle bli straffet raskt..

Også av dommerne. Er alltid selvkritisk til eget lag, men makan til dårlig forståelse med hensyn til offside skal men lete lenge etter.

1–1 etter 51 minutter, da vi mistet ballen på vei fram, de slo innlegg inn motsatt rom 2, og motsatt kant utligner. Klar offside, med i alle fall 2 meter.

1–2 etter 57 minutter, da vi plutselig igjen hadde blitt snille gutter, tapte duellene inne i feltet, og fra 14 meter skjøt de rett på Adnan. Der sto spissen på 1 meter, fikk returen i beina i KJEMPEOFFSIDE. Adnan redder nok en gang, så satte de retur nr 2 i mål.

Årets klareste offside!!! Linjemann helt uten forståelse!!!

1–3 etter 62 minutter. Straffe der ikke en gang dommeren kunne gi nr på hvem som felte hvem inne i feltet. Ingen forsto noenting, ikke spillerne fra Steinberg, ikke spillerne fra Drafn. INGEN!! Ingen verken ble felt eller falt. UTROLIG AV DOMMEREN!!! YDMYKHET når man spør hvem som ble felt og nr: Sitat fra dommeren. Det husket han ikke, og var ikke viktig!!!

1–4 etter 72 minutter, da det var den klareste nedrivingen av forsvarspilleren + KJEMPEOFFSIDE igjen!!!! Spissen sto på målstreken og skjøv ballen inn!!! Er det mulig å ikke få med seg det som linjemann og dommer???

Drafn skuffer frem 2-3 muligheter helt alene med keeper i denne omgangen også, men dyktigheten foran mål, manglet.

Drafn sovnet fysisk igjen utover i matchen, og omgangen bar preg av dette, da vi ikke var til å kjenne igjen fra 1. omgang.

6–6 i målsjanser forteller om en jevnere batalje en resultatet tilsier, og denne gang må faktisk dommertrioen ta del i tapet med Drafn.

Ikke ofte jeg nevner det etter matchene, men total mangel på fotballforståelse med hensyn til offside og fotballspill ødela denne matchen for gutta, sammen med at den fysiske biten igjen ble satt på prøve..

Den neste oppgaven er den viktigste, og vi mobiliserer inn mot den, hjemme mot Fjell.

Jhon Agustin, Raji Kantharuban og Bongana Monga var Drafns beste i matchen.