Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

HAWAI-MATCH OG SPRAKK DEFENSIVT IGJEN
Drafn ledet 2–0, men tapte 3–5 (2–2) etter en ren Hawai-match, hvor det vekslet hele matchen begge veier, og Drafn sprakk defensivt igjen.

Jhon Agustin
Alexander R Olsen (Henning Thomessen 15 min)
Ola Narnor
Petter Tollefsen (Lasse Hermansen 25 min)
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

Utrolig Hawai-match for Drafn, som ledet 2–0 etter 8 min, og burde ledet både med 3–0, og 4–0 med fullstendig alene med keeper-situasjoner.

Bongana Monga holdt konsentrasjon foran mål i starten, og trykket inn 2 mål, etter godt spill direkte på rom.

12 minutter senere, er stillingen 2–2. Hvor er defensiv vilje og ærgjerrighet i både høyt og lavt press?

Positiv avslutning på omgangen, da kontringene satt bra, men foran mål har konsentrasjonen blitt borte.

Spillemessig 50/50 i ballinnehav.

Pause.

Etter pause blir det veldig ujevnt, og Solberg tar ledelsen på en corner imot, hvod de igjen står helt uhindret og header rolig i åpent mål. 2–3!

Matchen bølger frem og tilbake, og ballmist på vei fremover ift oversikt og berøringer på ballen, holder ikke mål nå.

Men, vi får straffe etter 76 minutter, etter at Ola Narnor blir felt klart, men Raji klarte ikke å overliste deres keeper.

3–3 skulle komme etter flott gjennnombrudd på høyre med Lasse Hermansen, og han setter ballen kontant i motsatt hjørne.

Nå skulle vi tro at vi hadde intensitet og tro på å ta oss ut mentalt og være gode defenisvt, men igjen sprekker vi helt opp, og det er store rom sentralt i banen, selv med formasjonsendring, klarte vi ikke å tette rom sentralt i etablert forsvar, og blir helt utspilt.

3–4 etter slikt spill, flikk inn i bakrom, alene med keeper, når vi i utg punktet har alle på rett side!!!

Vi kjører frem folk for utligning, evner ikke dette, og Solberg kontrer inn 3–5.

Samme tendens i alle matcher hittil, sprekker defensivt, både 1 vs 1 og forflytninger, samt ballmist offensivt på ca 70% i alle matcher mot etablert motstand. Da blir det tungt!!! Og, det er tungt!!!

7–9 i målsjanser. 8 cornere imot.

Takker Solberg for matchen, og vi ønsker hverandre lykke til videre!

Mentaliteten og intensiteten må jobbes hardt med av hver og en fremover...