Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

IKKE PÅSKRUDD MOT SOLBERG!
Drafn var ikke påskrudd mentalt og fysisk mot Solberg, og tapte fortjent 4–1 (2–1) i Solbergelva fredag kveld.

Adnan Saric
Tomess Tronsgaard (Lasse Hermansen 10 min)

Tilbake til hovedsiden

Det virket som vi ikke var med mentalt og fysisk allerede fra starten, og Solberg var et strå foran oss i dueller og viljen til disse, samt klarte å holde litt mer på ballen i perioder.

1–0 etter 6 min, da deres midtbanespiller skyter fra 30 meter, og ballen går rett i mål oppe ved tverrliggeren. Sjokk!

Etter dette jevnet det seg noe mer ut, og vi kom mer med i matchen, spesielt på vår venstre side med Petter Tollefsen, kom til gjennombrudd og innlegg, og skulle få betalt... 1–1 etter 22 minutter, hvor vi vinner ballen midt på banen, spiller diamanten Alexander R. Olsen, som slår gjennom Ola og Petter, og Petter trykker ballen inn i nærmeste hjørne. Utligining.

Men etter dette falt vi tilbake, og vegret oss for dueller, og da klorte Solberg seg høyere oppover med sine mange lange oppspill mot deres venstre side. 2–1 etter 39 minutter, da Solberg får frispark fra 30 meter, og klinker ballen rett i mål, igjen. Kanonskudd. Nytt sjokk! Pause.

I pausen jobbet vi mest med mentalitet, men den var glemt igjen hjemme i dag, da 2. omgang skulle bli en skuffelse. Vi trykket mye frem på vår venstre side, og noe fra høyre ift innlegg. Telte totalt til 13 innlegg, men vi er kun på ett av dem. Innleggene var ofte av god kvalitet, men løpene og goalgetteren foran mål med innløp/rykk var ikke tilstede. Solberg kjører matchen utover, og klorer seg ofte fast med at de vant for ofte fase 2/avklaringer, og satte i gang nye angrep.

3–1 etter 68 minutter, da vi helt glemmer posisjoner i det bakre ledd, innlegg i fase 2, og på bakre stolpe står det 2 Solbergspillere helt alene, og setter ballen i åpent mål.

Vi prøver å legge om formasjon, bytte spillere i posisjon, men dette var dagen da det meste ble veldig tungt, både defensvt og offensivt.

4–1 etter 83 minutter, da deres angrepspiller får vende opp, dribler seg gjennom, og scorer alene med keeper.

Defensivt slapt i 1. forsvarer-jobben, og tapte 80% av alle slike situasjoner. Da taper man ofte fotballkamper. Offensivt positivt med mye innlegg, men ball gikk for raskt fremover til tider, istedenfor som på målet, da vi får med flere spillere i lengderetningen foran ballfører.

Solberg vinner fortjent etter 10–2 i målsjanser. Petter Tollefsen var Drafns beste spiller.

Nye muligheter ,og ny mobilisering må komme til uken, da det igjen er snart ny match. Heldigvis :-)