Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

GODE MOT MODUM!
Drafn spilte en meget god match mot Modum, og spilte uavgjort 1-1 på Marienlyst mandag kveld, i en match som vi følte burde gitt oss alle poengene.

Jounes Tooth
Alexander R Olsen (Tom Erik Holdt 5 min)
Nicolai Njie
Petter Tollefsen (James Etokebe 30 min)

Tilbake til hovedsiden

Matchen startet med at Drafn hadde mer en nok med å henge i tauene, og var ikke forberedt på tempo i startfasen.

0-1 etter 12 minutter, hvor vi er i angrep, slår et svakt innlegg, kontring i mot og slår inn bak vår 4er, og scorer.

Etter dette kommer Drafn mer med i matchen, måtte rokkere noe på formasjon, og Drafn jobbet seg ordentlig inn i matchen.

Står høyere i perioder, og plutselig er vi i førersete. Overtall på sidene, passerer spillere, skaper gjennombrudd, og før pause teller vi til 5 klare målsjanser som ikke omsettes i mål.

Men, positiv følelse inn til pause.

2. Omgang kjører Drafn tidvis over Modum, det beste laget som noen gang har vært i 4 divisjon. Løpstyrke og vilje til dueller, og mentaliteten til å bli med offensivt er tilstede, og Drafn styrer mye av omgangen.

Skaper igjen 1-2 fine muligheter etter direkte spill opp i mellomrommet og bakrom, slik at vi fikk gj brudd ofte.

Modum skaper ingenting de første 35 minuttene av denne omgangen. Får 1-2 muligheter etter klabb og babb inne i feltet siste 10 min.

Belønningen skulle komme, da vi får brukt James Etokebe inn i bakrom, og alene med keeper, fosser James gjennom med ball og seg selv.

Fortjent, og god utligning til 1-1..

Matchen ebber ut med 1-1, etter 7-3 i målsjanser til Drafn. Fortjent poeng, og solid gjennomføring!

Prestasjonen som LAG, og at enkeltspillere kom opp på sitt beste nivå, var veldig gøy å se ift utvikling.

Fortsett der, gutta. Herlig :) Ståle B