Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

SURT TAP PÅ HØNEFOSS!
Det ble et svært surt tap på Hønefoss med 1–2 (1–1), etter at de scoret 3 minutter før full tid fredag kveld, i en match hvor Drafn absolutt bør ha poeng.

Tilbake til hovedsiden

Matchen startet med at Drafn gikk rett i høyt press, tok kommnadoen, og scorer allerede etter 3 minutter, hvor Nicolai Njie driblet 1 mot 1, skjærer inover, og setter ballen i motsatt hjørne. Flott scoring.

Etter dette jevnet det seg noe ut, men de første 25 minuttene var Drafn sine, med helt soleklare målsjanser, som ble skuslet bort.

Det skulle bli dyrt.

Hønefoss 2 tok helt over i slutten av omgangen, og etter 2-3 sjanser, setter de inn utligningen på en kontring. 1–1.

Pause.

2. omgang var en god omgang, hvor vi bygde oss opp fremover i banen, tok over mye av spillet, og var direkte på rom. Dette skapte noen helt utrolige målsjanser igjen.

6 klare målsjanser første 30 minuttene, etter godt spill fremover. Stolpeskudd. trippelsjanse etter corner, som ble reddet på streken. Helt alene med keeper 2 ganger, men mål ble det ikke.

Litt av luften gikk da ut av oss, og det ser ut som matchen ebber ut med uavgjort, men så kom svakheten til laget frem, da vi ikke kommer nærme nok oppi ballfører når han er på 20 meter og inn, vegrer oss for å tackle, de broderer seg lett gjennom, og scorer skrått alene inne i feltet. 2–1 til hjemmelaget.

Drafn prøver med omlegging, men dette renner ut i sanden, og et surt tap var et faktum.

10–6 i målasjsner, skal holde til 1–2 flere scoringer, etter størrelsen på mulighetene, og det går på kvalitet foran mål, ikke utur.

Totalt en helt ok match, hvor Drafn igjen viser seg fra en god side, men denne gang gikk marginene i mot, mot en ung motstander, som har prestert godt i 4 divisjon i år.

Jobbe videre med detaljer som 1 mot 1 def, og avslutninger, blir viktig fremover.

Fin drive i laget i store perioder, spesielt offensivt.