Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

UDYKTIG I BOKSENE
Drafn var udyktig i begge boksene, og tapte dermed 2-4 (1-1) i hjemmematchen mot et ungt Hønefoss 2 på Marienlyst kunstgress fredag kveld. 10–4 i klare målsjanser til Drafn!!!

Even Røgeberg
Tom Erik Holdt (Erik Ø Erlendsson 30 min/Lasse Langeland 30 min)
Petter Tollefsen (Liri Bytiqi 10 min)
Alexander R Olsen
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

Matchen bestemte Hønefoss 2, med et meget ungt lag i ca 75–25 ball-possesion, og Drafn måtte bruke masse krefter defensivt for å i det hele tatt være i soner i lavt press, og det fungerte ok.

Hønefoss 2 tok ledelsen 0–1 etter 26 minutter på en kontring, der vi var alene med keeper, de kontret, vi ble løpt ifra, og de tok ledelsen.

Drafn hadde hatt 4 klare målsjanser etter gjennombrudd med Bongana Monga, men alene med keeper ble det utenfor eller rett på keeper.

Utligning 1–1 etter 37 minutter allikevel på corner, da Marius Madsgård brukte kreftene riktig, og trykket ballen i mål. Fortjent!

Pause.

I 2. omgang ble Drafn veldig mye løpende etter ballen, og det koster som sagt masse krefter, men det var Drafn som tok ledelsen etter 58 minutter, da Bonga brøt nok en gang igjennom, satte ballen i stolpen helt alene med keeper, men Petter Tollefsen satte returen i mål. Ledelse.

Så startet et mareritt, da vi oppførte oss som skolegutter inne i egen boks, de driblet oss, de vendte oss bort, vi åpnet målet på innlegg, vi markerte ikke på innlegg imot, vi var redde på corner imot igjen, vi avklarte rett til motspiller, tapte dueller mot 16-åringer i feltet, og vips etter 76 minutter, ledet Høenfoss 2, 2–4!!!

Vi la om på formasjonen og prøvde å endre, klarte å produsere 4 enormt klare målsjanser etter bruddpasninger, men ballen ville ikke i mål. Eller rettere sagt, vi var udyktige i avslutningene.

10–4 i målsjanser til Drafn, 75–25 possesion til Hønefoss 2.

Udykige i begge bokser forteller dette oss, og et surt tap.

Vi takker et ungt Hønefoss 2 for matchen. Effektive og gode med ballen.