Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

FORTJENT SEIER I DERBYET
Det ble en svært fortjent seier til gutta og Drafn, da vi møtte Fjell på Marienlyst kunstgress. 2-1 (1-0) var heller ikke for mye, i en match hvor gutta virkelig reiste seg.

Even Røgeberg
Henning Thomessen (Lasse A. Henriksen 30 min)
Jhon Agustin
Alexander Rønning Olsen (Vinh 10 min)
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

1. omgang startet med at Drafn gikk høyt for å skape trua og energi for å få etablert spill på motstanderens banehalvdel.

Gutta lyktes ofte med det, og fikk da samtidig veldig store rom å boltre seg i, spesielt bak deres midtbaneledd, samt vendinger, gjorde at vi ofte kom til 1 vs 1-situasjoner, og skapte flere farligheter ved Bongana Monga og Alexander R. Olsen.

1–0 etter 26 minutter, da vi klarte en slik vending og Alex kom 1 vs 1 mot deres back, satte fart forbi, og alene med keeper for andre gang, plasserte han ballen i nærmeste hjørne til fortjent ledelse.

Mye positivt offensivt spill fra Drafns side, og defensivt virket det som om gutta forsto alvoret med antall sprinter, intensitet og ok avstander innad i laget.

Pause.

2. omgang skulle vi fortsette å presse høyt, men klarte det kun sporadisk, og Fjell satte et visst trykk på oss i starten av omgangen. Uten noen spesielle farligheter.

Utover klarte vi å løfte laget litt høyere igjen, og fikk igjen store muligheter bak deres bakre firer, men avslutningene kan bli bedre fremover med oversikt på keeper, og mer bestemthet.

2–0 etter 64 minutter på en corner for oss, da Raji Kantharuban vant en duell på bakerste stolpe, og satte ballen i mål herfra. Deilig!

Matchen jevnet seg ut, Fjell tømte laget sitt og sendte mange spillere høyere oppe i banen. Det gjorde at vi fikk veldig store rom å kontre i, men kvaliteten dabbet litt av med ball utover.

2–1 etter 84 minutter, da de scoret på et skudd fra 17 meter, som dalte i mål. Her uten press på ballfører, og holde kroppen oppe i rene 1 vs 1.

Etter dette la vi om noe på formasjon, fikk tettet igjen defenisvt, og Bongana fikk en helt alene med keeper-situasjon til å avgjøre, men satte igjen ballen rett på keeper. Se opp, ta valg og scoring + på teknikken!

Matchen ebbet ut med en svært fortjent seier 2-1, etter 8-2 i målsjanser, så poengene ble igjen i rett garderobe.

Herlig gutta, da dere idag hadde en triggende vilje som smittet på hverandre mentalt, hadde mange flere sprinter toveis, og så ut som et LAG sammen. Taktisk også på nett med noen vrier! Det er en god følelse å ta med videre, også at lista ligger her. Bra!!!