Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

KLAR SEIER PÅ FJELL
Det ble en klar seier mot Fjell, på nye Fjell stadion, da gutta leverte en kjempegod bortematch, og vant 1–5 (1–2) fredag kveld.

Adnan Saric
Tomess Tronsgaard (Valdrin Haxha 10 min)
Marius Madsgård
Raji Kantharuban
Preddy Pusparaja (James Etokebe 45min/Lasse Hermansen 20min)

Tilbake til hovedsiden

Starten av matchen gikk spillet i alle retninger, og var meget oppjaget av begge lag.

Men, gutta var direkte idag, og fikk 3 ganger alene med keeper-situasjoner totalt på 20 minutter, da ballen gikk hurtig fremover, men slurvet noe her. Skulle imidlertid få betalt senere...

0–1 etter 8 minutter, hvor Nicolai Njie plukker opp en retur etter skudd, og trykker ballen i mål. Fortjent ledelse.

1–1 etter 13 minutter. Corner fra vår høyre side, og inne foran mål, kriger Fjell inn utligningen.

Omgangen er preget av 2 lag som hadde et litt for høyt tempo, som gikk noe utover kvaliteten med ball.

Men, gutta er virkelig med nå, og skaper farligheter hele tiden.

1–2 etter 42 minutter, hvor James Etokebe passerer deres siste spiller, kriger inn en avslutning, og igjen er Nico på returen, og header inn fortjent ledelse til pause.

2. omgang er helt og fullt Drafn sin.

Gutta løper i defensiv omstilling, er fortsatt direkte i offensivt spill, og styrer matchen nå.

Stadig 1 vs 1 på kantene, trykker på foran mål, og laget hadde orken til å komme på løp fremover etter ballvinn.

1–3 etter 53 minutter, hvor dagens spiller, Nicolai Njie kommer til avslutning, denne blokkeres noe, men James Etokebe trykker ballen i åpent mål med vilje. Bra!

1–4 etter etter 67 minutter, hvor Nico igjen får et oppspill til ren 1vs1, passerer, og presser ballen inn i nærmeste hjørne.

1–5 etter 81 minutter, hvor Kutlu Bulut går på gjennomløp, får ballen, ser at keeper kommer langt ut, og passerer ballen i det åpne mål.

Herlig match av de grønne, som har en fin stigning i prestasjonene om dagen, og får ordentlig betalt denne gang.

Dette gjennom stor vilje defensivt, og mer direkte offensivt spill i forhold til ferdigheter.

Nicolai Njie er dagens Drafn-spiller, og like bak kom mange spillere som virkelig løftet seg denne gang, og da får laget betalt.