Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

NY SEIER!
Drafn tok en ny og fortjent seier, da DBK ble slått 3-1 (2-0) på Gulskogen Arena fredag kveld. Marius Madsgård tomålscorer, samt Ola Narnor 1, lagde målene for et godt spillende Drafn-lag for tiden.

Ola Narnor (James Etokebe 20 min)
Petter Tollefsen (Mats Bergstrøm 30 min)
Nicolai Njie

Tilbake til hovedsiden

Et oppjaget tempo i starten, og spillet bølget frem og tilbake, men Drafn klarte etter hvert å roe ned med ball, og balltempo i vendingene ble høyt, og da skapte vi mer etablerte angrep utover i 1. omgang.

En omgang Drafn styrte mye utover, og fikk betaling.

1-0 etter 24 minutter, hvor Jounes Tooth drar seg fri på venstre, innlegget passerer hele feltet, men på bakre dukker Ola Narnor opp, og bredsider inn ledelse.

Mange flotte angrep i omgangen, og Marius Madsgård dobler ledelsen etter langt innkast, hvor først keeper redder et skudd fra Jounes, og Marius er på rett plass på returen.

God omgang. Pause.

2. omgang starter bra for Drafns del, og etter 53 minutter blir Marius tomålscorer etter en flott corner fra Alexander R. Olsen, og kontant heading rett i mål på bakre stolpe. Etter dette klarer DBK å klore seg litt inn i matchen igjen, og reduserer til 3-1 etter 76 minutter, etter brudd sentralt.

Etter dette igjen skaper Drafn mange muligheter på kontringer etter at gutta tok klore-jobben, var på rett side defensivt, og holder unna innlegg og dødball imot, hindrer lange oppspill, samt ballside def.

Dette gjorde at Drafn fikk 3-4 klare målsjanser etter kontringer, hvor tempo og ferdigheter fikk oss i gjennombrudd, og helt alene med keeper-situasjoner. Men, ingen flere scoringer. Matchen ebber ut med 3-1 seier til Drafn, som igjen var fortjent, og den defensive viljen, samt evnen til å koble med ball fremover til overtall, og gjennombrudd, gjorde at vi tok en ny skalp som lag. Seier!

Bra igjen, gutta :) Hold interessen oppe også i siste ukene på trening, samt de 2 matchene.