Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

ENERGI-SEIER FOR DRAFN!

Energien var tilstede for Drafn-gutta til bortemøte med DBK, og fikk betalt med en fin borteseier 2-4 (0-2) på Berskaug fredag kveld.

Jhon Agustin (Liri Bytyqi 15 min)
Erik Ørn Erlendsson (Henning Thomessen 30 min)
Petter Tollefsen
Alexander R Olsen (Lasse Langeland 20 min)
Ola Narnor (Erik Ørn Erlendsson 5 min)

Tilbake til hovedsiden

Energien var mer tilstede i Drafn-laget denne gang, og skulle da få mer betalt i matchen, som bølget frem og tilbake, men Drafn var gode på å finne mellomrommet og tildels bakrommet i kontringer i 1. omgang.

Mer kloring sammen defensivt, jobbe litt ekstra for sidemannen i laget, og rett og slett forstå at dette er et lagspill. Dette så vi mye mer av denne matchen, bra av gutta, og da går ofte marginene rett vei...

Scoringer på 2 korridor-frispark fra høyre ved Alexander R Olsen, som hadde tatt på seg silkefoten, og ved begge gangene var Raji Kantharuban på rett plass, og 0–2 til Drafn.

DBK hadde også muligheter i denne omgangen, men det var etter rot i eget felt.

Men, energien var på gang i laget..

Pause. 0–2 til Drafn.

I starten på 2. omgang tok Drafn kommandoen, og de første 30 minuttene her var årsbeste, da vi fant oppspillene på kanter, diamanter og spiss, og vi radet opp innlegg, og igjen skulle vi få betalt...

0–3 etter knallhardt innlegg fra Petter Tollefsen bak deres firer, og de må sette innlegget kontant i eget mål.

0–4, igjen dødballserv fra Alex. Fra høyre, innoverskrudd, og på motsatt stolpe dukker midtbane-terrieren Jhon Agustin, og stupheader inn nok et mål.

Drafn kontrollerer, og morsomt å se gutta virkelig blomstret på banen, tar tak defensivt, blir rettvendt med ball, og finner medspillere fremover i banen.

Etter 75 minutter går kreftene litt tomme, og DBK tar over, slår mye langt opp på toppleddet, og vi får problemer med å rense unna, og DBK reduserer til 1–4 på en dødball.

2–4 kommer etter rot fra eget felt, de får slått inn ballen, og header i åpent mål.

Etter dette legger vi om på formasjon, og ror dette i land til en deilig og energisk seier. Bra gutta :)

Morsomt for gutta, som får betalt i en vrien periode, som har vart en stund, gir ikke opp, klorer mye for hverandre dennne gangen, og får betalt. Fortjent LAGSEIER!!!

Takker DBK for matchen, og vi jobber videre :-)