Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

DØDBALL-MARERITT!
Dødballene gikk denne gang imot, og da ble det tap 1–3 (0–2) for IBK på Marienlyst kunstgress, da alle målen i mot kom på dødballer.

Jhon Agustin
Mats Bergstrøm (Erik Ørn Erlendsson 45 min)
Even Røgeberg
Alexander R Olsen (Tom Erik Holdt 25 min)
Petter Tollefsen (Henning Thomessen 50 min – Mats B. 15 min)
Lasse Hermansen (Petter Tollefsen 20 min)

Tilbake til hovedsiden

Drafn startet friskt og vær alene med keeper 2 ganger etter direkte gjennombrudd ved Lasse Hermansen, men berøringen/oversikten, var ikke tilstede, og det rant ut i sanden.

Etter den fine starten, var det plutselig mye rot med ballen, dårlig oversikt og tempo, samt trua ble helt borte resten av denne omgangen. IBK scoret på en corner på 3-ball, og et skudd helt oppe i vinkelen fra 25 meter.

0–2 på dødballer var forskjellen på en svak 1. omgang.

Etter pause etterlyste vi mer trykk og intensitet i forsvarsspillet, og det hjalp noe, da Drafn kom til en 5–6 innlegg fra høyre, men ingen var på løp foran mål??

0–3 kom etter at en corner daler over Adnan i mål, og rett i mål.

Spillet var borte, gløden var heller ikke tilstede, og ettre flere taktiske grep og formasjonsbytte, samt mer direkte spill på toppleddet, scoret Even Røgeberg et flott mål etter vending inne i feltet. 1–3. 13 minutter igjen.

Drafn la om til én angriper til, slo opp på Marius Madsgård, han vant duellene, men løpene bak ham var for sporadiske. Men, én slik duell, og Even bommer på ballen rett foran mål. IBK kontret inn 2–3 farligheter i 2. omgang, og matchen ebbet ut med et dårlig resultat i en svak fotballkamp.

Dødballene var med oss i forrige match, i dag ble vi straffet. Men, trua, trykket, løpskapasitet og kvalitet med ball må generelt opp, hvis det skal bli poeng fremover.

Jhon Agustin og Marius Madsgård var Drafns beste. Drafn jobber videre :)