Til sesongen 2015 - Til sesongen 2017

SURT TAP PÅ DØDBALL
Det ble et surt tap på dødball i sluttminuttene, som da endte 2-3 i serieåpningen mot Åssiden 2, på Marienlyst kunstgress mandag kveld.

Emil Nilsen
Haris Buric (Lasse A Henriksen 50 min/Tom Erik Holdt 20 min)
Henning Thomessen (Mats Bergstrøm 10 min)
Mats Bergstrøm (Fredrik Pedersen 25 min)
Jhon Agustin
Preddy Pusparaja (Petter Tollefsen 60 min/Lasse Hermansen 15 min))
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

Drafn var ikke forberedt mentalt eller fysisk på hva som ventet oss i 4. divisjon, og hadde mer en nok å holde formasjon gjennom hele denne omgangen i lavt press.

Kontringer, med spill direkte opp på toppleddet var resepten, og skapte 3 muligheter gjennom dette, da Bongana Monga, og Lasse A. Henriksen hadde gode målsjanser etter kontringspill.

Åssiden 2 var spillemessig overlegne, og tok også fortjent ledelsen etter 22 minutter, da vi var utspilt, da førsteforsvareren lett ble passert, og de broderte seg igjennom til 0–1.

Pause med kun 0–1.

2. omgang gjorde Drafn noen taktiske grep i formasjon, fikk samlet laget stort sett i lavt press, men var bedre med oppspillene som kom bak deres indreløpere, og vi kunne kontre oftere, da førstepasningen traff noe bedre utover. Og, skulle få betalt....

1–1 etter 64 minutter, vi vant ballen lavt i banen, slo direkte opp til diamanten, og Bonga satte fart mot deres ubalanse, og Fredrik Pedersen dro med seg spillere med godt løp i motsatt retning. Bonga fosset gjennom deres forsvar, og satte utligningen i motsatt hjørne.

Etter dette var Drafn mer med på notene, men da kom årets mål på Marienlyst etter 73 minutter, da Åssiden 2 vant en 2-ball oppe i banen, litt skrått høyre fra 30 meter, og ballen suste inn i motsatt kryss. Perletreff!

Drafn kom tilbake nok engang, da Bongana Monga og Lasse Andre var helt alene med keeper ved flere anledninger, men avslutningene var ikke gode nok.

2–2 etter 78 minutter, da vi kriget inn en 2/3-ball på dødball, og Fredrik Pedersen satte ballen i nota til ny utligning.

Så fikk Åssiden 2 en corner som ikke skulle vært dømt corner, og dette er vårt mareritt. Halvt liggende på bakerste stolpe fikk de gå helt uhindret opp og heade helt åpent i mål til 2–3. Er det mulig igjen? Ja, desverre!!! Hvor er killeren og ansvaret for markering nok en gang, gutta??? Dette er for dyrt, og dette kostet oss poeng. Her MÅ vi lære, en gang for alle. Soner!!!

Matchen ebbet ut med omlegging og lange oppspill for å ta igjen dette, skapte en halvsjanse, og Åssiden 2 fikk mange kontringer til å avgjøre.

Matchen ebbet ut med borteseier 2–3!

Surt, da 2. omgangen viste noe taktisk, og ferdighet fremme på banen, men vi må opp mange hakk mentalt og fysisk med hensyn til nivået. Her må det en helt annen mentalitet og trykk, skal det bli poeng fremover.

Henning Thommesen og Bongana Monga holdt OK nivå på Drafn.