Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

ENORM INNSATS!
En enorm innsats av gutta i en spillemessig berg og dalbane, avgjorde hjemme-matchen mot Vikersund, som endte med hjemmeseier 5-3 (4-1) til de grønne på Gammer`n.

Preddy Pusparaja
Tomess Tronsgaard (Dino Buljubasic 5 min)
Elysee Chiliuka
Tom Erik Holdt (Dino Buljubasic 15 min)
Jhon Agustin
James Etokebe
Bongana Monga (Jørgen Røgeberg 15 min/Liri Bytyqi 70 min)

Tilbake til hovedsiden

Starten på matchen ble rotete, og ballen var ikke vår venn i denne perioden, men gutta jobbet som et lag, noe som skulle vise seg gull verdt i dag...

Drafn tok ledelsen etter 19 minutter, da James Etokebe stakk inn i bakrommet, og scoret et fint mål.

Vikersund utlignet etter et oppspill som ble snappet opp fra vår bakre firer. 1-1.

Etter dette kom Drafns beste periode i matchen, da vi fikk brukt de beste ferdighetene til de offensive spillerne, og bakrommet ble et viktig rom, da vi slo mye inn der, og plutselig på etablerte angrep og i kontringer scoret Jhon Agustin (2), samt Tomess Tronsgaard, slik at det til pause sto 4-1 til hjemmelaget.

2. omgang ble det veldig mye rot med ballen, urytmisk og det ble en haug av omstillinger fra angrep til forsvar, og her skal gutta ha kjemperos for hele tiden å ha iherdig innsats i tunge offensive perioder.

5-1 kom først, da Drafn rullet opp på vår venstre side, spilte inn sentralt, og Preddy Pusparaja kom bakfra som sideback, fikk gjennomspillet, og satte ballen i motsatt hjørne. Bra!

Nå kom det en vond periode offensivt igjen, men gutta jobbet hardt hjemover. Vikersund reduserte ved 2 anledninger.

Match igjen...

Drafn la om noe på formasjon, og la igjen ned en enorm innsats i en spillemessig dårlig 2. omgang, og rodde dette i land til en ny seier. Bra!

INNSATSEN var dagens beholdning av gutta, noesom gjør oss stolt som gruppe, da den mentale prosessen fra vi ofte mistet ballen på vei fremover, så måtte snu hjemover igjen omtrent hele 2. omgang. Herlig, gutta!

Defensivt bedre i en lavere formasjon etter hvert, men vant også mange baller midt på banen i 1. omgang, som satte i gang kontringer med direkte spill på rom/bakrom, som var det offensive bidraget denne gang.

7-6 i målsjanser til Drafn forteller igjen at LAGET er effektive, samt så herlig å se den vinnermentaliteten innad. LAGET VINNER SAMMEN!