Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

BORTESEIER I KLADDEMATCH!
Drafn vant borte 3-1 (2-1) over Vikersund på Vikersund stadion. I en kladdematch med ball offensivt, viste gutta innsats og vinnerkultur, og dro i land en fin borteseier. Bra!

Tom Erik Holdt (Even Røgeberg 45 min)
Erik Ørn Erlendsson (Jhon Agustin 55 min)
Fredrik Pedersen (Erik Ørn Erlendsson 15 min)
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

1. omgang var relativt jevn, men Drafn mer gjennombruddshissige, og skapte nesten-muligheter, men førsdteberøringen og presisjon med ball var altfor svak tidvis i denne omgangen, og bruddene ble mange..

Derfor er det viktig å ha innsats og vinnerkultur i gruppa.. 0-1 etter 22 minutter, da Kutlu Bulut leste et oppspill fra Vikersund, og fosset gjennom deres bakre firer, og satte ballen i motsatt hjørne. Flott scoring av en flott spiller.

1-1 etter 29 minutter, da Vikersund hadde innkast på deres vesntre side, kastet opp feilvendt spiss, som vendte opp, la inn, der vi vantballen, fikk ikke klarert, og de fikk skyte upresset fra 15 meter, og i mål. Utligning.

Etter dette kom Drafn mye mer med, og vendte spillet oftere til overtall på motsatt side, kom til flere innlegg, og nå var vi litt mer venn med ballen.

1-2 etter 44 minutter, da vi fikk spilt opp Jhon Agustin på en 14 meter fra deres mål, vendte opp, og på halv volley, presset han den inn i hjørnet. Flott scoring av en flott spiller, og forspillet var bra fra lagets side.

Pause 1-2.

I pausen måtte vi justere litt på lagpresset vårt, da vi tok ut en spiller i deres oppspillsfase, og vi låste oftere deres oppspill da. Ballen var fortsatt uvennen vår, da vi brukte altfor lang tid på orientering i forkant, berøringene ble statiske, og bruddene var igjen mange første 25 minuttene av denne omgangen.

Vikersund kom heller ikke til veldig mange farligheter, bortsett fra et skudd som Adnan Saric slo over til corner, så strukturen og viljen til hjemover-løp var der. Bra gutta!!!

Så tilrev Drafn seg igjen spillet siste 15 minuttene, og ble blant annet snytt i det minste for ett straffespark, Bongana Monga ble klippet ned.

Nå avgjorde Drafn matchen med et flott angrep.. 1-3 etter 79 minutter, da Erik Ørn Erlendsson dro seg fint innover i banen, Jhon gikk på løp inn i bakrom, fikk ballen servert, og satte den inn i motsatt hjørne. Herlig scoring!

Matchen ebbet ut, og Drafn vant en slitsom borteseier i en kladdematch, tenker da på ballberøringene og spillet i første del av hver omgang.

Men, disse gutta viser igjen at på dager hvor det bølger offensivt, jobber de for hverandre, og viser vinnerkultur sammen. Bra!!! 6-3 i målsjanser til Drafn viser også at det var ok med borteseier.