Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

HOLDT TRYKKET OPPE
Drafn holdt trykket oppe utover i matchen i borteoppgjøret fredag kveld mot Tyristubben, og fikk betalt, da det sto 0-11 (0-3) til bortelaget Drafn, når dommeren blåste av etter 90 minutter.

Tilbake til hovedsiden

Etter en trøblete start på matchen, med lite tydlige bevegelser uten ball, laber intensitet i forsvarsspillet, og for lang tid med ballen, samt spolerte muligheter, løsnet det litt mot slutten av 1. omgang, da Tom Erik Holdt, James Etokebe. og Erik Ørn Erlendsson scoret i en omgang som Drafn styrte, uten å imponere.

2. omgang skulle helt og holdent være Drafn sin, da vi ble enige i pausen at tempo i forsvarsspillet måtte opp flere hakk, samt berøringene og oppfattelsene av rollene i laget offensivt måtte drastisk bedres.

Det ble det, og overtall på sidene, overtall sentralt, og mange gjennombrudd ble utløst etter at intensiteten på 1. forsvareren/laget holdt viljen defenisvt oppe omgangen ut. Da får man ofte betalt, og også Drafn, som holdt trykket oppe. Bongana Monga (4), Erik Ørn Erlendsson (3) og Tom Erik Holdt (1) lagde målene i 2. omgang for et Drafn-lag som ikke ga avkall på arbeidsoppgavene, og da ble det mange mål, istedenfor fornøyd på noen mål.

Kontroll hele veien, og 21-1 i målsjanser, samt 18-1 i cornere, forteller at det var kontroll.

Har mer å gå på i defensiv intensitet over lengre perioder, men tok tak i dette utover i matchen, og fikk veldig store rom offensivt, dess lengre kampen skred frem.

Offensivt ok når bevegelsene og 1 berøringen sitter bedre, da ble det fine og mange innleggs-rom fra kanter/sidebacker. Bra !

LAGET fortsetter å vinne sammen, og vi jobber hardt videre gutta... !!!