Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

PANGMATCH PÅ JEVNAKER!
Drafn leverte en pangmatch i borteoppgjøret på Jevnaker, da Jevnaker 2 ble beseiret 6–0 (6–0) på Jevnaker kunstgress.

Adnan Saric
Tomess Tronsgaard (Valdrin Haxha 20 min)
Marius Madsgård
Raji Kantharuban
Petter Tollefsen (Foad Ali 10 min)
Vegard Røed (Haris Buric 30 min)
Kutlu Bulut (Even Røgeberg 10 min)
Even Røgeberg (James Etokebe 30 min)
Jhon Agustin (Erik Ørn Erlendsson 25 min)
Fredrik Pedersen (Tom Erik Holdt 15 min)
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

Etter en noe ukonsentrert start, da Jevnaker 2 var alene med Adnan Saric i Drafn-målet, og Adnan reddet mesterlig, og den påfølgende corneren imot ble farlig, så styrte Drafn begivenhetene på Jevnaker kunstgress denne høstkvelden i flomlys. Gutta var mer på i omstillingene fra angrep til forsvar, og vant igjen ballen gunstig, slik at vi fikk ofte etablert spill på deres halvdel.

Og, Drafn skulle få betalt..

0–1 etter 13 minutter, da Bongana Monga vendte opp, spilte Fredrik Pedersen som hadde startet inn i bakrommet, og alene med keeper rundet Fredrik ham og satte ballen i åpent mål.

0–2 etter 18 minutter, da Even Røgeberg slo en perfekt corner rett i mål fra høyre. Drafn styrte og hadde kontroll, og det lyste av gutta, som ville vise seg fra sin beste side igjen denne kvelden...

0–3 etter 34 minutter, da Even igjen fikk et oppspill fra Tomess Tronsgaard, vendte opp på 30 meter, og smelte den ballen helt oppi motsatt kryss. Vakkert!!!

Omgangen styrte Drafn totalt etter hvert, og ved flere anledninger var vi helt alene gjennom, skapte overtall både sentralt og på sidene, brukte fysikken og løpskraften til å eie matchen.

9 cornere til Drafn i 1. omgang, og 6 målsjanser forteller om en god Drafn-omgang.

2. omgang startet litt rotete, men Drafn tok igjen over spillet, da vi posisjonelt var ofte på plass defensivt rettvendt, som gjorde at vi fikk spillet rettvendt og medspillere foran oss med ballen.

0–4 etter 57 minutter, da Bongana Monga vendte opp inne i 16 meteren, og satte ballen kontrollert til side for keeper. Nå kom det en periode da Jevnaker 2 tok over helt, og Drafn måtte samle laget lavt defensivt. Da kom også målsjanse til Jevnaker 2, da stolpen var med Drafn.

Siste 15–20 minuttene var det igjen Drafn som tilrev seg initiativet, da vi klarte å holde ballen oppe med Bongana Monga, og vinklet til kantene, som gjorde at vi igjen fikk satt opp rene 1-mot-1 mot deres backer.

0–5 etter 72 minutter, da igjen Bongana vendte opp med folk i ryggen, og smelte med vrista ballen i motsatt hjørne fra litt skrå vinkel.

0–6 etter 81 minutter, da James Etokebe fosset forbi deres back på vår høyre side, skulle legge ut 45 grader, men deres forsvarspiller forlenget ballen inn i eget nett. Matchen ebbet ut med en klar borteseier, og totalt sett gjorde Drafn en pangmatch borte mot en ok motstander, som spiller jevnt med alle lagene i divisjonen.

Korte perioder da konsentrasjonen var noe borte, og litt sent ute, men totalt sett en god match av Drafn, som gjorde jobben sin ift omstillingene defensivt, og klarte som oftest å holde laget samla.?Offensivt bedre rytme igjen da vi fikk vinklet mot kantene mot etablert, og mye fine oppspill/tør å holde på ballen innimellom bakfra, slik at spillerne fremme på banen får posisjonert seg. 12 cornere (9 i 1. omgang), og 12–3 i målsjanser til Drafn, forteller om en pangmatch borte, hvor Drafn er effektive, men som også har en rekke klare/alene-situasjoner foran mål i tillegg, etter godt angrepspill.

LAGET viste igjen at de ville vise seg fram, og mentaliteten var «oppe å gå» igjen denne gang, og når vi spiller for hverandre som idag, ja da blir ofte prestasjonene gode... Bra gutta!