Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

OFFENSIV HJEMMESEIER MOT HOKKSUND!
Drafn spilte tidvis god offensiv fotball, og vant fortjent 6–1 (3–0) i hjemmematchen mot Hokksund på Marienlyst kunstgress (isbanen).

Adnan Saric (Besfort Mushkolaj 15 min)
Tomess Tronsgaard (Tom Erik Holdt 25 min)
Marius Madsgård
Raji Kantharuban (Valdrin Haxha 20 min)
Petter Tollefsen (Foad Ali 15 min)
Vegard Røed (James Etokebe 30 min)
Kutlu Bulut (Erik Ørn Erlendsson 35 min)
Even Røgeberg
Jhon Agustin (Haris Buric 45 min)
Fredrik Pedersen
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

Matchen startet med ok kontroll fra Drafns side, da konsentrasjon var tilstede. ?Drafn hadde ballen mye, men innledningsvis var vi noe stresset med ball, og dybden i spillet var ikke alltid tilstede, slik at det ble noe ballmist, men defensivt ok kontroll.

Selv om dette skjedde, lagde Vegard Røed 1–0 på frispark etter kun 4 minutter, fra 20 meter i nærmeste hjørne. Det skulle løsne mer og mer med ball også utover i omgangen, og vi radet opp offensiv angrepsfotball, med vendinger, ettertrykk og overtall på sidene, samt oppspill diamant/spiss til ofte gjennombrudd. Dette skulle betale seg..

2–0 etter 24 minutter, da Even Røgeberg kom inn i motsatt 45 grader, fikk ballen, og klinket den inn i nærmeste nettak.

3–0 etter 39 minutter, da kombinasjonene satt, og Kutlu Bulut fastsatte pauseresultatet til 3–0, med en fin curl i motsatt stang inn. Drafn produserte 7 målsjanser, scoret på 3, etter tidvis godt angrepsspill i 1. omgang.

Innimellom dette hadde Hokksund et langskudd i tverrliggeren, og en god heading etter corner.

Pause.

2. omgang tok Drafn virkelig tak i offensivt, og satte spillet på deres halvdel, med vendinger og løp inn i motsatt bakrom, samt overtall med sideback, og det ble produsert målsjanser på løpende bånd..

4–0 etter 51 minutter, da Bongana Monga fikk et gjennomspill, rakk ballen rett før deres keeper, og satte den til side og i mål. Intensiteten defensivt er viktig i 90 minutter, og her har vi noe mer å gå på, men ballen var mer venn utover, og Drafn fikk bedre og bedre tid, slik at gjennombruddene ble mange.

5–0 etter 63 minutter, da Haris Buric klinket ballen i mål fra 25 meter, etter mange trekk og godt angrepsspill i lengderetning.

6–0 etter 70 minutter, da Fredrik Pedersen fikk betalt for ut/inn-finta i 1 mot 1, og setter ballen inn i motsatt hjørne med innsiden.

I denne perioden var det offensiv vilje og løp for hverandre, som gjorde at vi fikk satt opp mange brudd og målsjanser/mål. Bra!

6–1 kom etter 78 minutter, da vi ble litt brede i sikringene i bakre firer, og Hokksund kom gjennom, og scoret alene med keeper.

Matchen ebbet ut med klar, solid, og offensiv hjemmeseier. Meget fortjent, gutta! Defensivt litt å gå på med hensyn til intensitet og inni som førsteforsvarere, men laget har helt ok avstander som enhet. Offensivt mye positivt til tross for enkle ballmist i starten, men produserte godt angrepsspill i samsvar med spillestilen, og 15–5 i målsjanser forteller at dette var solid. Bra gutta, og hold det oppe mentalt og fysisk fremover nå