Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

ANGREPSFOTBALL!
Angrep for alle penga i bortematchen mot Hønefoss SK, som endte med klar seier til de grønne 2-8 (0-5).

Besmir Taqi
Haris Buric (Erik Ørn Erlendsson 45 min)

Tilbake til hovedsiden

Drafn viste seg fra sin beste side i angrepsfotball, og samtidig meget effektive i startfasen av matchen. Defensiv organisering ga mange gode angrep, og det skulle bli veldig mye rom foran deres bakre firer, og i bakrommet. Løp på neste rom, og valg med ball opp tidlig i disse nevnte rommene, gjorde at at det ofte var overtallsituasjoner mot deres mål, og gode avslutninger ved Haris Buric 4 ganger, og Even Røgeberg 1 gang før pause.

0-5 til bortelaget Drafn etter 5 scoringer på 7 målsjanser.

I pausen var vi enige om at vi måtte ta defensive oppgaver alvorlig, og ikke gi avkall på disse, da Hønefoss SK hadde gode kantspillere, som lagde litt bry i perioder.

I starten av 2. omgang var vi sløve defensivt, og de reduserte en gang til 1-5 etter 58 minutter, før gutta igjen våknet, og kjørte overganger i mellomrom og bakrom igjen, etter god struktur i sentrallinja defensivt etter hvert.

Besmir Taqi fikk mye boltreplass i deres bakrom, og scoret 3 ganger på rappen etter gode avslutninger alene med keeper.

Matchen avgjort, selv om Hønefoss SK reduserte nok en gang, slik at resultatet ble 2-8, og klar borteseier.

Defensivt må vi opp i perioder på 1, forsvarer-rollen hos flere av spillerne, men strukturen er ok i lavt press, og når vi hadde frekvens i beina i høyt press.

Sentrallinja meget solid i hele matchen, slik at det ble mye ballvinn sentralt, og da har man vinkler i offensivt lengderetningsspill.

Offensivt er det bra med mye lengderetning tidlig opp til diamanter, kanter og spisser, og er gode på vinkler i overtallsspill sentralt, og mye bakrom, samt effektive. Bra!

God borteseier, og gutta står sammen, samt at angrepsfotballen var beholdningen i denne matchen.

Marius Madsgård, Vegard Røed og Jhon Agustin var viktige i sentrallinja, samt Haris Buric (4), og Besmir Taqi (3) viser avslutninger på høyt nivå.

Takker for matchen, og vi jobber hardt videre!