Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

DRAFN-OPPRYKK TIL 4 DIV!!!
Drafn tok igjen steget opp i 4. divisjon, da Heradsbygda ble slått 12-2 (9-2) på Marienlyst stadion. Herlig gutta, og herlig hele SBK Drafn! ;-) TEAM-OPPRYKK!!!

Drafns lag:
Besfort Mushkolaj (Genc Nikoliqi 45 min)
Tomess Tronsgaard (Foad Ali 35 min)
Marius Madsgård
Raji Kantharuban (Jørgen Røgeberg 25 min)
Petter Tollefsen (Preddy Pusparaja 45 min)
Vegard Røed (Mats Bergstrøm 35 min)
Kutlu Bulut
Tom Erik Holdt (Erik Ørn Erlendsson 45 min)
Even Røgeberg
Fredrik Pedersen
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

Opprykksmatchen på Gammer`n, med dugg i kunstgresset, flomlys, og en del mennesker, kunne ikke skapt en bedre atmosfære med mye følelser.

Følelser for hverandre, følelser for spillet, og ikke minst følelser for Drafn. Det gikk veien, og selve matchen var det forskjell på lagene, og spillemessig så vi tidlig at rommene ble mange i det offensive spillet, og målsjanser og mål skulle komme...

Marius Madsgård på corner, Vegard Røed på corner, Fredrik Pedersen på gjennomløpning og frispark i krysset fra skrått 25 meter, Bongana Monga med 3 fysiske mål, Tomess Tronsgaard som luktet returer fra sin backposisjon, Tom Erik Holdt på sin 45 graders ettertrykk, scoret der, Raji Kantharuban på corner og Erik Ørn Erlendsson med sin smartness foran mål to ganger, lagde målene for Drafn denne vakre høstkvelden.

Når vi tar med at Drafn produserte 26 målsjanser og scoret på 12 er det godkjent, selv om mange av de spolerte var av den klare sorten.

Konsentrasjon på defensive dødballer var ikke tilstede i 1. omgang, og da scoret Heradsbygda på 2 slike. Sløvt! Totalt sett en dominerende match fra Drafns side, som hadde mange strenger å spille på offensivt, og gutta skjerpet seg defensivt utover, slik at seieren var komfortabel.

GRATTIS GUTTA, dere har møtt i snitt 16,8 spillere på hver trening, god innstilling til trening, både på kvalitet og tempo toveis. Da kan det fort bli ok, og det ble det..

GRATTIS HELE SBK DRAFN!!! 4 DIVISJON 2016 ;-)

3 Matcher gjenstår gutta (2 serie og en KM), og vi må fullføre ordentlig...