Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

EFFEKTIVT DRAFN-LAG!
Det var et svært effektivt Drafn-lag i borteoppgjøret mot Heradsbygda, da Drafn vant hele 9-0 (5-0). Midtstopper Raji Kantharuban ble dagens Drafn-gutt med 4 scoringer!!!

Mats Horgen
Raji Kantharuban (Liriidon Bytyqi 25 min)
Preddy Pusparaja (Elysee Chiliuka 45 min)
Vegard Røed (Erik Ørn Erlendsson 45 min)
Kutlu Bulut
James Etokebe
Jhon Agustin
Besmir Thaqi
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

Gutta tok tak i matchen fra start, og styrte det meste, og vendinger av spill mot etablert til innlegg fra motsatt side, gjorde at Drafn skapte vinkler, avslutninger og mange cornere offensivt.

Og målene skulle komme..

0-1 Raji Kantharuban steg til værs på en corner og stanget inn ledelsen.
0-2 Besmir Thaqi stakk inn bak ders bakre firer, Vegard Røed så dette, og Besmir scoret sikkert alene med keeper.
0-3 Raji satte sin første straffe for dagen, og sin andre scoring foreløpig.
0-4 Vegard Røed steg til værs på en corner, og stanget inn med hodet.
0-5 Jhon Agustin ble igjen felt inne i feltet etter en 2-ball, fikk den på 7 meter, tverrvendte, og scoret sikkert.
Pause.
2. omgang skulle det gå litt tid før Drafn fikk uttelling, men nå satt faktisk bevegelsene enda bedre, og overtall på sidene, samt gjennombruddsløp inn i bakrom, skulle betale seg...
0-6 Besmir satte i gang en kontring, spilte Bonga ut mot venstre, fullførte løpet sitt, og fikk igjen ballen foran mål, og scoret på åpent mål. Flott kontring av Drafn!
0-7 Raji satte igjen en straffe, etter at Besmir var blitt klart felt etter en gjennomløpning bakfra.
0-8 Rajis fjerde scoring, sin tredje på straffe, denne etter at Erik Ørn Erlendsson var blitt soleklart felt etter flott løp inn i deres bakrom.
0-9 Besmir avsluttet dagen med Drafns niende scoring, og sin tredje for dagen, med et frispark som gikk rett i mål fra 22 meter.

Heradsbygda hadde to store muligheter etter klare glipp i eget forsvar, da vi bare ga bort ballen, men Adnan Saric reddet. Totalt sett en klar seier etter at Drafn tidvis bød på offensive bevegelser mot konstant etablert motstand, som lå på egen 30 meter, og da er det viktig at man har balltempo, og vendinger, samt motsatte bevegelser.

Dette var i perioder ok, og laget er interessert i å fullføre i 90 minutter, da får man ofte betalt, denne gang gjennom flere scoringer.

13-2 til Drafn i målsjanser forteller at det var effektivt fra Drafns side.

Drafn hadde også 13 cornere, slik at dette forteller det meste om hvem som styrte på Heradsbygda kunstgress denne fredagskvelden.

Raji Kantharuban med sine 4 scoringer, og Besmir Thaqi 3 mål, var et hakk foran denne gang, men laget har mye å by på kollektivt.

Drafn jobber hardt videre mot neste oppgave ;-)