Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

MORALSEIER BORTE MOT HAUGSBYGD
Drafn tok en slitsom, men samtidig viste gutta moral, og vant 1-2 borte mot Haugsbygd borte i serieåpningen mandag kveld.
Raji Kantharuban
Tomess Tronsgård (Preddy Pusparaja 45 min)
Vegard Røed (Jhon Agustin 25 min)
Kutlu Bulut
Even Røgeberg
Jhon Agustin (Tom Erik Holth 30 min/Erik Ørn Erlendsson 15 min)
Besmir Taqi (Tomess Tronsgård 5 min)
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

Drafn startet ok, med et vist trykk, og med mer presisjon på pasningspillet, og nøyaktighet i avslutningene burde Drafn ledet til pause i en omgang som var preget av mange ballmist i begge lag.
Men, Drafn jobbet ok i gjenvinningen oppe i banen, og skapte et vist trykk på motstanderen, og skapte en 2-3 farlige muligheter, men avslutningene manglet trykk og beslutsomhet.

Kontroll defensivt.
2. omgang skulle også bli noe av det sammen matchbildet, men noe bedre i innleggsfasen fra backer som hadde kommet seg oppe i banen, ble skapende, og de første 30 minuttene av omgangen eide Drafn, uten å briljere spillemessig.
Målsjanser ble skapt, og fortsatt manglet det lille ekstra med rykk på mål i innløpet, og flere bevegelser på mål ved innleggene.

Noen fine kombinasjoner førte mer og mer til overtall på sidene, som igjen da fikk flere innlegg, og det skulle bli avgjørende..
0-1 etter 68 minutter, hvor vi kommer frem på venstre side med Preddy og Besmir, og sistnevnte legger inn foran mål, hvor Bongana har trykk i kroppen, og etter et par dueller, setter han ballene helt oppe i nettaket. Trykkmål, og fortjent ledelse.
Etter dette faller intensiteten i spillet, og Haugsbygd kommer tilbake med spill inn i vårt bakrom, og etter en slik situasjon, og klabb og babb foran mål, utligner de til 1-1 på sin andre målsjanse i matchen.
Nå viser gutta moral, og trykker på, da vi ønsker å vinne matchen. Går i angrep med oppspill på toppspiss, Bongana vender opp, tar med seg midtstopperen mot dødlinja, legger inn med venstre, og på første stolpe kommer Erik fykende, og trykker inn ballen i nærmeste hjørne. Herlig goal !
Etter dette ebber matchen ut med solid arbeid defensivt, og vinner matchen moralsk på bortebane, i en slitsom bortematch.
Spillemessig fortsatt en del å gå på, men arbeidsinnsatsen og moralen i LAGET, ble avgjørende, da gutta ville vinne. Bra!!!
LAGET skal ha ros sammen for å vinne en slik type match.
Altid herlig med seier, og Sa, Sa, Sa i garderoben...!! :)