Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

TEMPO-SEIER
Årets siste seriematch ble en tempo-seier 5-2 (2-1) over et godt spillende Geilo/HFK 2 på Gulskogen Arena søndag ettermiddag.

Foad Ali (Preddy Pusparaja 45 min)
Haris Buric (Erik Ørn Erlendsson 10 min)
Even Røgeberg
Erik Ørn Erlendsson (Vegard Røed 30 min)
Jhon Agustin (Tom Erik Holth 45 min)
Petter Tollefsen (Mats Bergstrøm 20 min)
Bongana Monga

Matchen startet med et bra tempo fra to lag som ønsket å spille offensiv fotball, og Geilo/HFK 2 med flere spillere fra sin 3 div-stall, var et godt spillende lag.

0-1 etter 16 minutter, hvor de scorer kontant på en heading etter corner. Gutta stiller om, tar tak i matchen, og mange flotte angrep ble servert, spesielt i frispill/oppspillsfasen, og betalingen kom.. 1-1 etter 22 minutter, hvor Erik Ørn Erlendsson får et oppspill på sin høyre kant, vender opp, setter fart, og innlegget som var av det gode slaget, ble stanget inn av en fremadstormende Petter Tollefsen på motsatt stolpe. Nydelig scoring.

Tilbake til hovedsiden

2-1 etter 27 minutter, hvor Erik igjen får en vending, vrir seg innover, skyter mot mål, og Bongana Monga styrer ballen i motsatt hjørne, keeper utspilt. Flott spill, fin scoring.

Etter dette har begge lag ballen en del, men Drafn er det førende laget, og vender seg til tempoet, som var høyere denne gang, Også defensivt er det bra, da Geilo/HFK 2 kom omtrent aldri til skikkelige muligheter. Var farlige på dødball. God 1. omgang. Pause.

2. omgang starter med at vi ikke er helt påskrudd mentalt fra starten, og Geilo/FK 2 tar tak i matchen. Men, gutta jobber defensivt, og holder trykket oppe der, da det ofte ble ballmist i denne perioden, og da mange omstillinger fra angrep til forsvar, som ofte er tungt. Men, disse gutta gjør det. Bra!

Kontringer er en god ting i fotball, og vi fikk mange muligheter til dette, men det etablerte angrepsspillet i tempo, ble ofte satt på prøve, og når vi traff med 1 pasningen opp på kanter, fikk vi gode situasjoner.. 3-1 etter 66 minutter, hvor Tom Erik Holth, får ballen ute på sin venstre side, forserer fremover, inn i 16 meteren, og spiller Bongana Monga på tvers som kan bredside inn sitt andre mål for dagen. Super kvalitetsscoring.

3-2 etter 71 minutter, hvor deres kantspiller ute på venstre får drømmetreff fra skrå vinkel, og smeller den inn i motsatt kryss. Flott scoring, og match igjen.

Drafn legger om noe på formasjon for å få stabilisert laget mer, spesielt defensivt, og nå lyser det av gutta igjen i mengde arbeidsinnsats. Det betaler seg ofte..

4-2 etter 76 minutter, hvor Tom Erik Holth igjen forserer nedover sin venstre side, setter finte, og blir felt. Straffen setter Raji Kantharuban sikkert i mål.

Voldsom innsats og klokskap defensivt, gjør at Drafn holder stand, og slipper motstanderen lite til foran eget mål, og matchen går mot slutten, da Drafn igjen får betalt..

5-2 etter 85 minutter, hvor Bongana Monga gjør det meste alene, får oppspill, vender opp, setter fart inn i bakrommet, kommer skrått alene med keeper, og han setter den inn i nærmeste hjørne. Super scoring av en hardt arbeidende Bongis. Bra! Matchen ebber ut med dette, og en fin læringsmatch på tempo, da dette er den matchen i år som hadde noe 4 divisjon i seg ift fysisk løping og balltempo begge veier.

Struktur defensivt, og ferdigheter fremover offensivt, gjorde at Drafn vant matchen fortjent etter 8-3 i målsjanser også. Mange spillere hevet seg i dag, men Haris Buric, Valdrin Haxha, Even Røgeberg, og Bongana Monga utmerket seg i et godt LAG !!! Drafn vinner 5 divisjon i 2015 med 13 poeng, og sanker totalt 52 poeng, og en målscore på 96-28 på 20 matcher.