Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

SNUOPERASJON I HALLINGDAL
Drafn trengte en pauseprat for å iverksette snuoperasjon i Hallingdal, spillerne responderte, og kunne dra i land en fin borteseier 2-4 (2-1) på Gol kunstgress.

Jhon Agustin (Haris Buric 35 min)
Tom Erik Holdt (Fredrik Pedersen 60 min)
James Etokebe (Erik Ørn Erlendsson 50 min)
Preddy Pusparaja (Vegard Røed 60 min)

Tilbake til hovedsiden

1. omgang var en omgang da Drafn ikike var på mentalt med hensyn til omstillinger både defensivt og offensivt. Det koster krefter å tilrive seg initiativ i fotballmatcher, så også denne gang, men der var ikke Drafn nå.

Geilo/HFK 2 scorer på cornere på 2-baller, hvor vi ikke markerte 1-2-3-baller inne i feltet og ble straffet. Innimellom scoret James Etokebe, da han fikk ballen etter fin vinkel på motsatt midtstopper, og satte ballen på innsiden av keeperen til 1-1.

Men 2-1 til hjemmelaget ved pause.
I pausen tok vi ordentlig tak i holdningen til gutta med hensyn til å presse høyere på banen, tilrive oss matchen slik, og spille på rom offensivt. Gutta responderte på en klar melding i pausen, og presset defensivt i høyt press ble bedre, og vi skulle få betalt...

2-2 da Tomess Tronsgaard skapte overtall som han ofte gjør fra sin sideback-posisjon, slo et perfekt innlegg på bakerste stolpe, hvor Fredrik Pedersen trykket innlegget i nærmeste hjørne. Flott scoring!

2-3 da Haris Buric la inn tidlig bak deres bakre firer, og der dukket Fredrik Pedersen opp igjen, og stupte inn, kranglet med seg ballen, og han satte den i tomt mål. Nydelig scoring igjen!

2-4 da Fredrik Pedersen igjen dro seg fri inne i feltet, så opp, og satte ballen inn i motsatt hjørne. Super scoring!

Drafn hadde også et visst overtak spillemessig i 2. omgang, men viljen til å jobbe defensivt var igjen avgjørende i en bølgematch offensivt. Matchen ebbet ut med borteseier for Drafn igjen, dette etter en iherdig snuoperasjon samla som LAG, og da smaker seireren desto bedre. Bra gutta!

Fikk opp trykket defensivt i høyt press var dagens beholdning i Drafn-laget i 2. omgang, samt at 7-4 i målsjanser for bortelaget Drafn, forteller at seieren var fortjent. Noe mer å gå på igjen med ballen i oppbyggende spill mot etablert, hvor berøringen og oppfattelsen gikk sakte, men direkte-spill på rom utover var godkjent med hensyn til lagets ferdigheter offensivt.

Fredrik Pedersen var god på sine gode ferdigheter foran mål, men ellers var det lagets defensive trykk i 2. omgang som var matchens høydepunkter. Herlig!

Da var vårsesongen over med gode prestasjoner og dermed resultater gutta, pust ut, men hold kroppen vedlike i sommer, og vi gleder oss allerede til høstsesongen ;-)