Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

FIGHTER-SEIER AV GUTTA!
Gutta snudde underlege 0-1 etter 2 minutter igjen, og vant 2-1 borte mot Austad på Berskaug i flott sommervær.

Tilbake til hovedsiden

Igjen startet Drafn med å slippe inn mål etter 2-3 minutter av matchen (3 matchen på rad), og lå 0-1 under etter skudd fra 17 meter upresset.

Etter dette tok Drafn over spillet, og la et visst trykk på Austad, med direkte spill, og Fredrik Pedersen burde utlignet etter mulighetene litt skrått alene med keeper. Men, gutta viste at de vil omstille og ta mange returløp etter balltap, og kom ofte på rett side defensivt, og fikk dermed tilrevet seg overtaket utover i matchen.

1-1 etter 24 minutter, da banens beste for dagen, Kutlu Bulut fikk skikkelig klem på et frispark fra 27 meter, som fløt inn i krysset. Vakkert!

Omgangen ebbet litt ut etter dette, og Austad var mest farlige på lange innkast, og gode fysisk inne i feltet. Pause. 1-1.

I 2. omgang fortsatte Drafn å ha et visst overtak igjen, og ramset opp spill inn bak dere bakre firer, og Fredrik kom litt skrått igjen alene med keeper ved to anledninger.

1-2 etter 63 minutter, da vi fikk corner, og etter klabb og babb inne feltet, satte Raji Kantharuban ballen kontant i nettet fra kort hold. Matchen snudd.

Gutta omstilte raskt defensivt, viljen sto utenpå drakten nå, og returløpene kjennes, men fighter-viljen er der, og gutta ville vinne denne matchen.

Matchen burde vært avgjort da Tom Erik Holdt slo et flott innlegg til Fredrik på bakerste stolpe, men Fredrik traff ikke ballen ordentlig.

Austad tilrev seg et visst overtak i sluttfasen med innlegg, lange innkast og cornere. Vi la om formasjonen noe. Gutta sto opp og tok nå duellene, holdt unna, og vant fortjent til slutt en sterk borteseier, etter å ha ligget under. Morsomt!!!

Meget god moral i laget i samtlige 90 minutter, i en match som bølget offensivt, men som vi føler var litt fortjent etter 6-3 til Drafn i målsjanser.
Men, også fordi spillerne i dag viste fightervilje hele veien = vinnerkultur. Bra!

Kutlu Bulut var BB, men laget skal også ha moralsk ros i en vanskelig bortematch.