Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

FIGHTERVILJE I UAVGJORT
Gutta viste igjen fightervilje i oppgjøret mot gode Austad, som endte uavgjort 1-1 tirsdag kveld i regnværet på Gulskogen Arena.

Tilbake til hovedsiden

God 1. omgang, hvor Drafn styrte det meste mot et godt Austad-lag som var kontante og fysisk robuste.
Kontroll defensivt med gode avstander, og vinner ballen gunstig ift kontringer, og med mer presisjon i 1 pasningen, kunne vi fått overtall oftere på kontringene. Mye ok oppspill og vendinger mot etablert offensivt, og målsjanser ble skapt på gj brudd på kantene.. 1-0 etter 28 minutter, hvor Preddy Pusparaja fosser frem på sin venstre side, spiller vegg med Besmir Taqi, Preddy får igjen ballen og skjærer innover, og fra skrått hold setter han den inn i lengste hjørne. Super scoring.
Burde lagd flere mål i omgangen på gode angrep, men det ville seg ikke, og en fortjent ledelse til pause. 2. omgang starter Austad klart best, og kommer mye rundt på kantene til innlegg, og skulle få betalt.. 1-1 etter 49 minutter, hvor de kommer frem på sin venstre side, slår innlegg, ballen lander litt ute i returrom, og fra 9 meter, setter de returen inn i lengste hjørne til utligning.
Etter deres scoring er det noe frem og tilbake, men Drafn hadde igjen fightervilje, og tar helt over siste 15-20 minuttene. Bongana Monga 2 muligheter med skudd rett utenfor, og i tillegg en annulert scoring på heading etter tvilsom avgjørelse.
Tom Erik Holth bommer på en volley fra 8 meter, etter flott angrep med innlegg fra venstre.
Besmir Taqi setter et frispark fra 18 meter i tverrliggeren, så det var muligheter til å avgjøre, men det ebber ut med uavgjort i en god match med fighting, innimellom mye kvalitet i selve spillet off, og 2 lag som ville vinne.
Defensivt god kontroll, bortsett ifra når vi får innlegg imot, og 2-baller som faller ned. Ellers samla som lag i lagpress og lavt press, og løper hele matchen gjennom.
Offensivt ok når vi får vinklet inn i banen på sentraler mot etablert, og noe mer å gå i 2-3 bevegelses-valg av ballfører på kontringer. Bra tempo tidvis i angrepsspillet, og vi avslutter med å skape 4 muligheter siste 15-20 minuttene, og burde avgjort. 7-3 i målsjanser og 6-4 i cornere til Drafn !!!
Totalt bra fightervilje, kommer tilbake etter deres utligning, og tar over matchen, og viste vinnervilje, som vil betale seg.. Fortsett der gutta!!!
Marius Madsgård, Preddy Pusparaja og Besmir Taqi gode på et godt Drafn-lag i en bra fotballmatch denne gang.