Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

SOLID BORTEMATCH!
Matchen borte mot Åmot/Modum 2 ble en solid og sterk borteseier med 1-5 (0-2), etter mye positivt Drafn-spill.

Even Røgeberg
Jhon Agustin (Erik Ørn Erlendsson 30 min)
Besmir Taqi (Kevin A Avdal 5 min)
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

Drafn gikk ut og bestemte mye av spillet i starten av matchen, og spillet foregikk mest på motstanderens banehalvdel, da Drafn lyktes med å gjenvinne og låse av dere oppspill tidlig. Dette gjorde at vi tilrev oss initiativet, og skapte målsjanser etter vendinger, oppspill toppledd og innlegg, samt dødball.

0-1 etter 27 minutter, da Marius Madsgård først header en corner på bakre stolpe inn mot mål, og Bongana Monga er på returen, og setter inn - en fortjent ledelse.

0-2 etter 34 minutter, hvor Marius spiller opp på toppleddet, hvor Bongana klarer å vende opp, setter fart og skjærer gjennom deres firer, og setter ballen kontrollert i mål fra 9 meter. Flott mål!
Drafn skapte flere muligheter i omgangen, med klar ledelse til pause, som var fortjent.

2. omgang starter med at vi får en del oppspill i høyden mot våre midtstoppere, som duellerer veldig bra hele matchen, samt sikrer hverandre, og når vi etter hvert i omgangen klarer å plukke opp disse 2-ballene sentralt, får satt opp kantene og Bongana på topp, ble det etter hvert nok en sjanserik omgang.
0-3 etter 49 minutter, hvor Vegard Røed plukker opp en 2-ball etter corner, og setter ballen inn i høyden på nærmeste stolpe. Bra!

Nå kommer en periode hvor det bølger noe frem og tilbake, og etter 74 minutter kommer de seg løs på sin venstre side, innlegget stemmer ift spissen, som setter den kontant i mål fra 6 meter til 1-3.

Nå viser gutta igjen at de reiser seg mot slutten av matchene som sist mot Haugsbygd, og det skulle igjen betale seg.
1-4 etter 78 minutter, hvor Tom Erik Holth finner Besmir Taqi i 45 grader etter et flott raid langs venstre side, og Besmir setter denne opp i taket. Super scoring!

Åmot/Modum 2 får en klar målsjanse etter en cross fra høyre mot venstre, men Genc Nikoliqi redder med hånden.

1-5 etter 84 minutter, hvor igjen Tom Erik Holth kommer seg løs på sin venstre kant, finner Besmir Taqi igjen med et chipp-innlegg, og Besmir headre kontant i nettet. Herlig scoring, og matchen over!

Defensiv fin struktur og god balanse mellom å stå høyt og låse/faller noe i lavt press innimellom. God innsats også i denne fasen av spillet, og slipper kun til motstanderen tre ganger på bortebane. Godkjent.

Offensivt bra når vi vender spillet mot etablert til overtall og innlegg, samt oppspill på toppleddet på en ujevn gressbane. Klarer også få med backene til overtall pluss at vi fikk flere 1 mot 1 situasjoner hvor vi tør passere siste tredjedelen. Bra!

11-3 i målsjanser og 10-2 i cornere, forteller også at dette ble en solid, sterk og fortjent borteseier.

Igjen må LAGET sammen få honnør for felles kollektiv innsats og struktur toveis. Herlig seier gutta!!!

Må nevne at tidenes yngste debutant i Drafn, Kevin Andre Avdal 14 år, spilte på slutten av matchen.