Til sesongen 2014 - Til sesongen 2016

GIFTIG DRAFN-SPILL!
Tidvis var Drafn-spillet giftig, og straffet motstanderen hardt når muligheten bøy seg, og kvaliteten var ok i 6-1-seieren hjemme på Marienlyst Stadion mot Ådal fredag kveld.

Erik Ørn Erlendsson
Jhon Agustin (James Etokebe 45 min/Kevin A Avdal 15 min)
Tom Erik Holth (Bongana Monga 55 min)
Besmir Taqhi

Det trofaste publikummet koste seg.

Tilbake til hovedsiden

A-laget.

Mye frem og tilbake i starten av matchen, og det bølget mye i kvalitet offensivt, men hadde kontroll defensivt. Etter ca 20 minutter startet overtaket fra Drafns side, og vendinger med overtall på sidene, ble nå mer og mer tydelig, og da kom betalingen også..

Even Røgeberg, Vegard Røed og Bongana Monga scoret alle etter kvalitet på pasningsspillet og valgene med ball fremover, gjerne etter vendinger hvor doblingene på kant gjorde at vi fikk mye innlegg. Supre mål etter giftige angrep!

3-0 til Drafn. Pause.

2. omgang startet med at Ådal skapte et visst spillemessig overtak, fikk spilt opp noe i mellomrommet, men klarte ikke å trenge gjennom en bastant forsvarsfirer.

Offensivt kladdet det igjen i starten av omgangen, men litt utover i omgangen fikk Drafn igjen til sine vendinger med flere bevegelser på sidene, og kom igjen til mange innlegg, og overtall-situasjoner. Dette skulle igjen betale seg...

Erik Ørn Erlendsson stakk mye på rom, scoret inni bakrommet alene med keeper, Bongana Monga fikk et fint 45-graders innlegg av James Etokebe, og scoret med innsiden, samt at James selv avsluttet et flott og igjen giftig Drafn-angrep, med å score lagets sjette mål.

Flere målsjanser ble skapt i denne perioden, men vi klarte ikke å øke mål-kontoen, selv om 6 mål på 11 målsjanser er absolutt godkjent.

Ådal reduserte etter et innlegg til 1-6, hvor ballen stusset i en fot inne i feltet, forandret retning, og gikkr i mål. Dette var deres eneste mulighet i matchen.

Kampen ebbet ut med en fortjent Drafn-seier, etter kontroll defensivt, og tidvis giftige angrep, som resulterte i 6 mål. Defensivt god kontroll, og en prøvelse, da vi også har mer å gå på i kvalitet og valg med ball, som gjorde at vi fikk noen brudd, som gutta måtte løpe retur, og der tar disse gutta steg. Bra!

Offensivt tidvis godt variabelt spill, med mellomrom motsatt, vendinger med dobling kant/back, og bakrom innimellom som alltid er truende med de spillertyper vi har.

Totalt sett en solid Drafn-seier, hvor midtstopperne Marius Madsgård og Raji Kantharuban holdt god defensiv inntakt, og må nok en gang berømme Vegrad Røed på midten, med sine kloke valg begge veier.

Besmir Taqhi, Erik Ørn Erlendsson, Tomess Tronsgaard, Even Røgeberg, James Etokebe og Bongana Monga er alle farlige offensivt, men de jobber også defensivt. Da blir totalen ok, når alle gutta jobber for hverandre og laget Drafn. LAGET vinner igjen sammen. Kevin A Avdal 14 år, debuterte på Marienlyst for A-laget til Drafn, og det er vel tidenes yngste A-spiller på denne matta..

Det var forresten artig å være tilbake på gammer'n. Takker for matchen gutta, og kos dere i helgen. Hipp-Hipp Hurra for 17. mai !!! ?? Vi jobber videre..