Jhon Agustin
Fredrik Pedersen
Bongana Monga

Tilbake til hovedsiden

Allerede fra starten ble dette en match på gress, hvor man kunne se at det nødvendige innvendige kicket mentalt ikke var helt tilstede, og når man slår ballen 9 av 10 ganger til en motstander, forstår man at dette ble en vrien match.

Ådal var fysiske, slo ballen i bakrommet og kom etter med laget sitt, og vant på dette, samt de ville vinne. Det så man på atferden, som ikke var tilstede hos Drafn denne gang.

Spillet bølget frem og tilbake i 1. omgang, og Ådal skulle ta ledelsen på en 2-ball på corner etter 17 min, og ledelse 1-0 til hjemmelaget.

Drafn kom noe mer med etter dette, etter vendinger og overtall på motsatt, og skapte plutselig 2-3 farligheter, bla a med Bongana Monga helt alene med keeper, men svakt rett på.

1-1 etter 36 minutter, da vi scoret på corner, Tom Erik Holdt slo en hard corner flatt som gikk gjennom feltet, og på bakre stolpe scoret Rajikaran Kantharuban med venstrefoten. Utligning.

Pause,

Etter pause virket det som om vi hadde tatt ferie, og intensiteten var helt borte, ballen var uvenn med oss hver gang vi hadde den, og måtte løpe mye etter ballen, og når viljen til dette ligger på 50 prosdent, taper man fotballmatcher.

Ådal tok mer og mer over utover, selv om vi hadde en ball i tverrliggeren, og var frempå innimellom, så scoret Ådal 2-1 etter ballvinn av oss midt på vår halvdel, slo innlegg, og der sto en spiller på 4 meter helt umarkert, og satte inn ledelse for hjemmelaget.

Drafn klarte utover i omgangen dessverre ikke å sette noe press på Ådal, da vi sto stille for ballfører, og ballfører brukte alt for lang tid med ball, og enormt mye ballmist upresset.

3-1 kom 6 minutter før full tid, da vi lagde helt unødvendig straffe nede på dødlinjen, og den satte Ådal i mål.

Matchen ebbet ut, og meget skuffende forestilling fra Drafns side, og den mentale innstillingen virket ikke å være på topp denne gang, og da taper man fotballmatcher. Kvaliteten med ballen var bemerkelsesverdig dårlig. Taper fortjent! Viktig å nullstille nå, og jobbe knallhardt inn mot neste oppgave/match for oss som LAG, og moralviljen sammen må igjen opp.